Dreamworld

2024. május 15., szerda

Blogturné extra - A Gonosz asszisztense


Az Anassa Könyvek jóvoltából hazánkban is megjelent Hannah Nicole Maehrer nagysikerű regénye, A Gonosz asszisztense. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják ezt a különleges, humorral és könnyed romantikával átitatott fantasy-t, melyben a hősnőnek nem csak gonosztevő főnöke iránti vonzalmával kell megküzdenie, hanem azt is ki kell derítenie, ki akarja szabotálni új munkahelyét.
Tartsatok velünk, ismerjétek meg a történetet, annak szereplőit, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott regény egy példányát!




Kedvcsináló idézetek


"– A gyönge ember úgy hárítja el magától a felelősséget, akár a kórságot, hogy megmérgezze és megsemmisítse a gyanútlan világ többi részét."

"Sok becsmérlő dolgot mondtak már rá életében. Riasztó módon mindegyik B betűvel kezdődött: bolondos, bugyuta, balga, és az események különös fordulata folytán végre hozzátehette az utolsó B-t is.
Baszhatja."

"– Te aztán magad vagy a káosz.
– Megtennéd, hogy ezt írásba adod referenciaként? Egy héten belül sikerülne állást találnom, és nekem sürgősen szükségem van egy munkára."

"– Uram, igazán nem szeretném alábecsülni az érdemeidet, de vannak olyan emberek, akik egész életüket sikeresen leélik anélkül, hogy megölnének bárkit is."

"– Megöljük?
– Neked ez a megoldásod minden problémára? […]
– Nem, csak a leghatékonyabb."

" – Merész tőled, hogy azt feltételezed, nem csak egy ártatlan álom volt.
[…]
– Láttad már a pasast? Mintha bármi, ami vele kapcsolatos, valaha is ártatlan lehetne. – A drámai hatás kedvéért szünetet tartott, keze fellendült. – Ő a két lábon járó bűn."

"– Hajolj előre!
Evie nem mozdult.
– Talán előbb meghívhatnál vacsorára."

"– Minden közül… – Elhallgatott, és összecsippentette az orrnyergét. – Sage, te tényleg azt hiszed, hogy nincs humorérzékem?
– Persze, hogy nem – felelte komolyan. – Elvégre engem is felvettél."

"Ha arról van szó, amit az ember a legjobban szeret, gondolta, mielőtt kirohant a szabadba a rács felé, Sage sikoltozó tiltakozását maga mögött hagyva, mindig jobb együtt csapdába esni, mint szabadnak lenni, de külön."

"A férfi jól csókolt, de hát ez természetes. A vonzó gyilkosok mindig jól csókolnak; biztos volt benne, hogy hallotta már ezt a tézist. Vagy talán maga találta ki ábrándjai során, amikor ilyesmiken képzelgett.
Ne álmodozz arról, hogy megcsókolod a főnöködet, Evie!"

"Állát a vállára támasztotta, és jólesőn hozzásimult. A teste olyan mély, elégedett sóhajt eresztett meg, hogy az már-már morgásnak hatott. Mintha csak a lányra várt volna, és most, hogy itt volt, tudta, örökké csak félként fog létezni, arra várva, hogy újra egész legyen.
Basszameg!"

"Gyakran előfordult vele élete során, hogy úgy érezte: lenézik, gyerekesnek, butának vagy komolytalannak tartják a gondolatai és az érzései miatt. Olyannyira, hogy még ha teljes meggyőződéssel hitt a mondandójában, akkor is volt, hogy semmibe vették, meg sem hallgatták."




Nyereményjáték


Mostani játékunk során a nyomozásé lesz a főszerep! Minden állomáson egy-egy szó alá elrejtünk nektek egy tárgyat vagy élőlényt, nektek pedig nincs más dolgotok, mint megkeresni ezeket. Ha megvan, akkor a rafflecopter doboz megfelelő sorába írjátok be annak a megnevezését, amit találtatok.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!



Nézzetek be a többi állomásra is

05/13 Kitablar
05/15 Dreamworld - Idézetek
05/17 Könyv és más
05/19 Dreamworld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése