2024. június 23., vasárnap

Blogturné extra - A Holdistennő lánya


A Könyvmolyképző jóvoltából hazánkban is megjelent Sue Lynn Tan nagysikerű sorozatának nyitókötete, A Holdistennő lánya. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Hszing-jin varázslatos történetét, melyben ősi kínai mitológia fonódik össze romantikus fantasy-vel.
Kövessétek a turné állomásait, ismerjétek meg ezt a lélegzetelállító regényt, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet.




Kedvcsináló idézetek


"Küzdeni fogok az életért, és amíg élek, addig van remény." 

"– Nem minden ilyen egyszerű. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy azt csináljon, amit akar. És nem fogadok el tanácsot olyasvalakitől, aki életében egyetlen napot sem dolgozott.
A fiatalember mosolya eltűnt.
– A viselkedésed meglehetősen szemtelen egy szolgálóhoz képest. – Inkább kíváncsinak hangzott, mint sértettnek.
– Az, hogy szolgáló vagyok, nem jelenti azt, hogy nincs büszkeségem. A munka, amit végzek, nem tükrözi azt, hogy ki vagyok."

"– Az élet jobb lenne szerelem nélkül – mondta Lady Hua Ling együttérzéssel, mintha a bizalmas barátja lennék. Mintha azonos véleményen lennénk.
A szavai ott visszhangoztak bennem. Vajon az az egyetlen út a gondtalansághoz, ha az ember elzárja a szívét a szeretet elől, minden szeretet elől?"

"– Mindenkinek megvannak a maga gondjai. Egyesek kiteregetik, míg mások jobban elrejtik őket. Ami engem illet, megteszek mindent, amit tudok, hogy tágítsam azokat a határokat, amik bosszantanak, még ha minden alkalommal csak egy kicsit is. Ki tudja, hogy a legkisebb elmozdulás mikor hozhat változást?"

"Lehet, hogy mi legendák vagyunk a halandók számára, de a sárkányok mindannyiunk számára azok." 

"– Miért szerettem bele valakibe, aki ilyen élvezettel tiporja sárba a büszkeségemet?
Az ajkam hitetlenkedve szétnyílt.
– Te… szeretsz engem?
– Az együtt töltött időnk után volt más választásom?"

"– Bizonyos sérülések egy életre belénk égnek. Részei lesznek annak, akik vagyunk, és átformálják azt, amivé válunk"

"Valóban, a legsötétebb pillanataim akkor voltak, amikor elhagytam a szeretteimet. És mégis, életem legboldogabb pillanatai is velük voltak."

"Vajon a szerelem felé tartó minden út ide vezetett? Szívfájdalomhoz, legyen az elválás, árulás vagy halál? Megérte a múló öröm a bánatot, ami utána jött? Feltételeztem, hogy ez a szerelem erejétől függ, a megteremtett emlékektől, amelyek elégnek tűntek ahhoz, hogy anyám érzelmeit a magányos virrasztás évtizedei alatt is fenntartsák."

"– Téged látlak, bárhová megyek, velem vagy mindenben, amit teszek, az asztalomnál, amikor eszem, a szobámban, amikor felébredek. A hangod a levegőben, a mosolyod a szememben. Nem tudlak elfelejteni, bármennyire is próbálkozom."




Nyereményjáték


Mostani játékunk során a holdisteneké és holdistennőké lesz a főszerep. Minden állomáson találtok egy összekevert betűhalmazt, melyet helyes sorrendbe rakva megkapjátok egy ókori isten/istennő nevét, nektek pedig nincs más dolgotok, mint ezt beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


MERATISZ



Nézzetek be a többi állomásra is

06/23 Dreamworld - Idézetek
06/25 Readinspo
06/27 Könyv és más
06/28 Dreamworld
06/29 Hagyjatok! Olvasok! - Borítómustra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése