2024. június 28., péntek

Blogturné extra - A híd királysága borítók


A Könyvmolyképző jóvoltából hazánkban is megjelent Danielle L. Jensen TikTok-szenzációként elhíresült regénye, A híd királysága. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Lara hercegnő szenvedéllyel és ármánykodással átitatott történetét, melyből kiderül, mi történik, ha beleszeretsz abba a férfiba, akit valójában el kellene pusztítanod.
Kövessétek a turné állomásait, ismerjétek meg ezt az érzelmekkel teli regényt, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet.



Kedvcsináló idézetek


1) Emberi alakok - Az alábbi borítókban a rajtuk megjelenő emberek, valamint a hidas-váras háttér nevezhető közös vonásnak. Az inspiráció forrásául egyértelműen a középen látható eredeti, angol borító szolgált, ám míg a román (jobb szélső) tervezők megtartották a két alakot, addig a bolgár (bal oldali) fedlapon női főszereplőre kerül a fókusz. Nekem személy szerint nagyon bejön a román grafika, tetszenek a borongós árnyalatok és az egész összhatása.



2) Nonfiguratív - A holland (bal oldali), francia (középső) és német (jobb oldali) kiadásokban a nonfiguratív minták jelentik a közös nevezőt, illetve a kékes árnyalatú háttér. Ezt leszámítva elég eltérő stílust képviselnek, olyannyira, hogy a holland kiadást előbb mondanám trópusi környezetben játszó romantikusnak, mint fantasynek. És valahogy a német sem sarkall olvasásra. A francia viszont kifejezetten ízléses, ráadásul készült belőle éldekorált kiadás is.



3) Hangoskönyv - Nos, a lengyel borítóról nem sokat tudok mondani azon kívül, hogy engem a 80-90-es évek fantasy kazettáira emlékeztet.






Nyereményjáték


Mostani játékunk során enemies to lovers jellegű párokat keresünk. Minden állomáson láthattok egy fotót-fanartot a keresett páros tagjairól, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, hogy hívják őket, majd a nevüket beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Ahol több név is szóba jöhet, ott természetesen mindegyiket elfogadjuk. (Segítségként annyit még elárulunk, hogy egy párost leszámítva mindannyian könyvmolyképzős könyvek főszereplői.)
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!





Nézzetek be a többi állomásra is

06/26 Kelly és Lupi olvas
06/28 Dreamworld - Borítók
06/30 Dreamworld - Idézetek
07/02 Milyen könyvet olvassak?
07/04 Dreamworld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése