2024. június 30., vasárnap

Blogturné extra - A híd királysága idézetek


A Könyvmolyképző jóvoltából hazánkban is megjelent Danielle L. Jensen TikTok-szenzációként elhíresült regénye, A híd királysága. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Lara hercegnő szenvedéllyel és ármánykodással átitatott történetét, melyből kiderül, mi történik, ha beleszeretsz abba a férfiba, akit valójában el kellene pusztítanod.
Kövessétek a turné állomásait, ismerjétek meg ezt az érzelmekkel teli regényt, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet.




Borítómustra


"Itchicanának olyan királynőre van szüksége, aki képes harcolni. Olyan nőre, aki az életét adná a népért. Olyan asszonyra, aki ravasz és kegyetlen, de nem azért, mert az akar lenni, hanem mert a hazájának erre van szüksége."

"Lara büszkén és egyenesen állt, miközben a királyához szólt. Meredten nézte, és megengedte a benne rejlő sötétségnek, lelke kapzsi és önző részének, hogy a felszínre emelkedjen, és jó alaposan megnézze magának. – Én leszek lthicana következő királynője. Én leszek az, aki térdre kényszeríti a Híd Királyságot."

"– A meztelen sprinteket meghagyhatnánk a viharos évszakra. Sokkal izgalmasabb, ha a villámok csapkodják a fenekedet."

"– Képes vagyok egyszerre tisztelni téged, és ugyanakkor azt gondolni, hogy a te szarod is éppen olyan büdös, mint bárki másé."

"– A hidat akartam látni.
Aren megtorpant, visszafordult és éles pillantást vetett a lányra.
– Miért?
Lara állta a tekintetét.
– Látni akartam az építészeti csodát, amelyért megérte odaadni a testem feletti rendelkezés jogát. A hűségemet. Az életemet.
A férfi úgy hőkölt vissza, mintha a lány pofon vágta volna."

"– Istenem, de gyönyörű vagy! – motyogta. – Elviselhetetlen a természeted és mérgezett a nyelved, de te vagy a leghihetetlenebb nő, akit valaha láttam!"

"– A sivatagi élet kemény. Az apám ráadásul azt szerette volna, ha felkészülök… az ithicanai élet kihívásaira.
– Áh! – mosolyodott el a férfi. – Milyen kár, hogy a vadon élő állatokra nem készített fel.
Felemelte az íját, és lepöckölt vele valamit a lány válláról. Lara a szeme sarkából látta, amint egy fekete valami repül a levegőben.
Tenyérnyi méretű pók landolt a porban, mielőtt bemenekült az árnyékba."

"A lány tekintete a kártyákról az üres üvegre, majd a férfi kezére ugrott, amely a szék karfáján pihent. Erős. Bármire képes. Libabőrös lett a gondolattól, hogy milyen érzés is volt, amikor végigsimított a testén, hogy milyen ízű volt a szája. Aztán elhessegette a gondolatokat, miközben az arca – és a teste más része is – lángba borult."

"– Úgy tűnik, hogy a szabadságukért drágán meg kell fizetniük.
– A szabadságnak mindig nagy az ára."

"Egy királyság, amelyet meg kell mentenie. És egy királyság, amelyet el kell pusztítania."






Nyereményjáték


Mostani játékunk során enemies to lovers jellegű párokat keresünk. Minden állomáson láthattok egy fotót-fanartot a keresett páros tagjairól, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, hogy hívják őket, majd a nevüket beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Ahol több név is szóba jöhet, ott természetesen mindegyiket elfogadjuk. (Segítségként annyit még elárulunk, hogy egy párost leszámítva mindannyian könyvmolyképzős könyvek főszereplői.)
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!





Nézzetek be a többi állomásra is

06/26 Kelly és Lupi olvas
06/28 Dreamworld - Borítók
06/30 Dreamworld - Idézetek
07/02 Milyen könyvet olvassak?
07/04 Dreamworld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése