2013. június 5., szerda

Könyves Álompasik Párbaja 2013 - Jelölés





Ismét elérkezett az idő, amikor Ti dönthetitek el, hogy ki a legjobb könyves pasi! Csakis rajtatok múlik, hogy melyik 16 férfi karakter versenyezhet 2013 Könyves Álompasija címért és hogy ki az az egy, aki mindenki másnál okosabb, ügyesebb, szexibb vagy tökösebb.

SZABÁLYOK:


JELÖLÉS:

  • A tavalyi évhez képest változás: CSAK azokat a karaktereket lehet jelölni, akiknek az elmúlt 1 évben, ergo 2012. június – 2013 június között, akár itthon, akár külföldön megjelent könyvük és a karakter relatíve sokat szerepel benne: Az nem érvényes, ha csak megemlítik, van egy-két mondat erejéig jelen van!!
  • Felnőtt és Fiatal (YA) karakterek NEM lesznek különszedve!!
  • Mindenki 5 karaktert jelölhet! Se többet, se kevesebbet!
  • Műfaj megkötés nincs. Jöhet szépirodalom, kortárs, ponyva, sci-fi, fantasy, dráma, thriller, ifjúsági, történelmi, krimi és a többi.
  • Egy karaktert csupán egyszer jelölhettek. Amennyiben ettől eltértek, természetesen érvénytelenek a többi jelölések is.
  • Kérem, hogy mindenki vésse eszébe, csak és kizárólag egyszer adhatjátok le a listátokat, ha többször teszitek, az előző is érvénytelennek számít.
  • A karakter mellett tüntessétek fel a könyv, amennyiben sorozat, úgy annak a címét. Azonos néven több karakter is található, így a félreértések elkerülése végett már az elején tisztázni kell a hovatartozást. Ennek hiányában a szavazat szintén érvénytelen. pl.: Peeta (Suzanne Collins: Éhezők viadala)
  • A jelöléseket a Könyvek háborúja oldalon, KOMMENTBEN adhatjátok le. KATT IDE!
  • A jelölés csak a nevetekkel (ez lehet becenév, keresztnév) és érvényes e-mail címetekkel ellátva érvényes!
  • A jelölést július 5-én 23:59-kor zárjuk!
  • És a legfontosabb szabály, vegyétek figyelembe, hogy ez egy játék és nem vérre megy. Az alpári, obszcén, zavaros, agresszív, fenyegető hangú, mások személyiségi jogait és jó hírnevét sértő és aláásó hozzászólásokat töröljük! Ez a játék szórakozásnak indult és szeretnénk, ha az is maradna. Így szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy ne szidja a másik szavazót/karaktert/könyvet/írót, és a játék szervezőit, segítőit sem. Közvetve vagy közvetlenül is, de mindenki munkát időt és pénzt is ölt abba, hogy ez a játék létrejöhessen.
A Fordulók időbeosztásának megtekintéséhez kattintsatok ide !  


A jelöléshez Kattintsatok IDE és a szabályoknak megfelelően hozzászólásban írjátok meg a jelöltjeiteket! Fontos, hogy most nem nálam kell szavazni, hanem a Könyvek háborúja oldalon! Ezt kérlek tartsátok be!
Viszont, ha bármilyen probléma/kérdés/óhaj/sóhaj felmerül, nyugodtan írjatok nekem, vagy a résztvevő blogok bármelyikének, segítünk. 


Ami még fontos, az oldalon, a könnyebb átláthatóság kedvéért, a felső sorban lesz egy külön menüsáv, ahol egyben mindent megtaláltok, ami a Könyves Álompasik Párbajához kötődik. KÁP néven keressétek!


Résztvevő blogok listája:

  1. MFKata  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése