2019. január 23., szerda

Whitney G. - Alapos kétely


Whitney G.: Alapos kétely

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789634573371
Oldalszám: 382 oldal
Fordító: Sándor Alexandra Valéria

Fülszöveg:
A farkamnak megvan a maga étvágya – ami nagy és igen sajátos étvágy. Olyan nőt akar, aki szőke, formás és lehetőleg nem egy kibaszott hazudozó. (Hogy miért, az egy külön sztori.)
Menő ügyvédként nincs vesztegetni való időm párkapcsolatra, ezért névtelen csevegéssel és interneten megismert nőkkel elégítem ki az igényeimet.
A szabályok egyszerűek: egy vacsora, egy éjszaka, zéró ismétlés.
Ez csak alkalmi szex. Nem több, nem kevesebb.
Legalábbis így volt egészen Alyssáig.
Ő egy 27 éves ügyvédnő, könyvgyűjtő és állítása szerint a legkevésbé sem vonzó. Elvileg jogi tanácsokat adtam neki késő esténként, és rábízhattam a heti kalandjaim részleteit.
De aztán bejött a cégemhez egy interjúra. Egy hallgatóknak kiírt gyakornoki pozícióra… És rohadtul megváltozott minden.
Az év egyik legerotikusabb könyve, amiben a forró jelenetek mögött mély lélektani összefüggések bontakoznak ki a múltbéli drámák felszínre kerülésével.
Hagyd, hogy elraboljon!

Saját véleményem:
A Reasonable Doubt sorozatról a legtöbb ismerősöm kisebb dicshimnuszt zengett, ezzel olyannyira felkeltve az érdeklődésemet, hogy tartalomtól függetlenül olvasni akarjam. Persze elég volt ránézni a borítóra, hogy tudjam, itt bizony lesz erotikus tartalom - amivel kellő mennyiségben-minőségben nincs bajom, szemben az olyan könyvekkel, ahol a szex a központi elem és minden más aköré épül.
Nos, az Alapos kétely valahol a kettő között áll, s mindaddig, amíg ki nem mozdulnak komfortzónájukból a szereplők, ezzel mintegy beindítva az eseményeket, ez így is marad. 

"– Ha egyvalamiről hazudsz, mindenről hazudsz."

Hiába nem rajongok túlzottan a mocskos és erotikus könyvekért, azt be kell ismernem, hogy az Alapos kétely egy piszkosul szexi ügyvéd sztori, és hát maga a férfi főhős is izgalmas figura. A jól menő ügyvéd, Andrew, vérbeli mocskos szájú seggfej, sorra dönti meg az igényeinek megfelelő csajokat. Legfőbb elve, hogy nincs ismétlés, nincs érzelem, csak szex. Mindezek mellett pedig gyűlöli a hazugságokat, aki a legkisebb dologban is füllent neki, azzal megszakít mindenféle kapcsolatot... Egyetlen hölgyet kivéve.
Aubrey Andrew titokzatos online csevegőtársa, szinte mindent megosztanak egymással, így amikor a balerina megjelenik a férfi cégének állásinterjúján teljesen más külsővel és névvel, az mindent a feje tetejére állít. Kettejük kapcsolata innentől kezdve pontosan abból építkezik, amit Andrew gyűlöl, elutasít, és ami kulcsfontosságú elemként végigkíséri az egész sorozatot. Ám minden hazugság ellenére, az ügyvéd képtelen ellenállni csinos gyakornokának, mindenáron meg akarja "baszni", és ezt nem is titkolja. 

"– Neked az a randi, hogy elhozol egy hotelbe?
– Inkább az, hogy megbaszlak egy hotelben."

Mint fentebb említettem, a történet szerves részét képezi az erotika. Andrew és Aubrey jelenetei rendkívül fülledtek és szenvedélyesek, akárcsak szóváltásaik, amik nem mellesleg eszméletlenül szórakoztatóak is. Esetükben egy igazán heves, nyers párosról beszélhetünk.
Bevallom, nekem sokszor már túl tömény is volt a dolog, úgyhogy előfordult, hogy a tizennyolckarikás részeket átlapoztam mielőtt megcsömörlöttem volna tőlük, mindazonáltal hangsúlyozni szeretném, hogy ez kizárólag a saját ízlésem miatt történt. Ezen túlmenően viszont iszonyúan lekötött a sztori. Tele van rejtélyekkel, fordulatokkal és olyan nem várt eseményekkel, amiktől leesett az állam. Ráadásul Whitney G. rettentően olvasmányosan ír. Mind a szöveg, mind maguk az események vittek magukkal. Hajtott a vágy, hogy kiderítsem Andrew titkát, aki nem véletlenül lett olyan, amilyen. A múltjában tengernyi démon van, amik a lapok fogyatkozásával szép lassan felszínre kerülnek, jól megbolygatva az egyébként is zűrös eseményeket.

Az Alapos kétely szókimondó, olykor nyers történet, sok-sok erotikával fűszerezve, ám mindehhez valódi történet (és némi humor) társul. Izgalmas, pimasz és szexi. A főszereplő páros közti kémia pedig elképesztő, remekül működnek együtt, akárcsak az ügyvéd- és balettvilág. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a fordulatokkal teli, erotikus könyveket.


Pontszám: 5/4,5
Kedvenc szereplő: Andrew
Kedvenc jelenet: Epilógus, üzenetváltások
Negatívum: az én ízlésemnek túl sok volt az erotikus tartalom
Borító: 5/5
Sorozat: a kötet mindhárom részt tartalmazza (Reasonable Doubt #1-3)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése