2019. február 14., csütörtök

Valentin Book Tag


Február 14-ét a szerelem napjaként tartják számon. És hát hol is jelenhetne meg legtöbbször ez a gyönyörű, mindent felemésztő érzelem, mint a könyvekben? 
Úgy gondoltam, jó lenne megünnepelni a mai napot egy Book Taggel, ami kifejezetten a Valentin napra fókuszál. Veronika's ReaderFeeder blogján rátaláltam a tökéletes verzióra.




Csoki - kedvenc RomCom

Tara Sives Csokiimádók sorozatának mindhárom tagja tökéletesen beleillik a kategóriába: könnyfakasztóan vicces, ugyanakkor kellően pikáns sztorik sok-sok édességgel, különféle játékszerekkel fűszerezve, melyek a képtelenségük ellenére reális témákat feszegetnek.




Gyertya - érzelmes történet

Will, Jem és Tessa szerelmi történeténél érzelmesebbel életemben nem találkoztam még, és valószínűleg nem is fogok. Cassandra Clare a Pokoli szerkezetekkel megmutatta, milyen mély, lángoló, bonyolult és önfeláldozó is tud lenni a szeretet, egyszersmind darabokra tépte a szívemet-lelkemet. A fenébe is, száz oldalt masszívan végigbömböltem! Hát mi ez, ha nem érzelmes történet?



Csokiba mártott eper - tökéletes párosítás

Malec. Rengeteg lehetőséget végigfuttattam a fejemben, sok fantasztikus párossal, de egyikük sem volt annyira elemi, magától értetődően tökéletlenül tökéletes, mint Magnus és Alec duója. Kapcsolatuk egyszerre könnyed, szertelen, civódásokkal teli, miközben vadul lángoló, mégis, mindennek a hátterében olyan mélység lakozik, ami épp ésszel felfoghatatlan.



Utazás - kedvenc utazós könyv

A soha határa J. A. Redmerski-től. Az első, egyben legcsodálatosabb és legmeghatározóbb road trip könyvem.



Koncert jegyek - kedvenc rocksztáros románc

Ha azt mondom, Stage Dive sorozat, akkor az nagyon átlátszó? Egy rockbandányi románc. Tinikori álmok megtestesülése. Pont.



Édességek - legédesebb páros

Daemon és Katy. Imádom a szócsatáikat, ahogy ugratják egymást. Iszonyúan cukik együtt.



Rózsa - kedvenc páros néhány tüskével

Megint átlátszó leszek, ugyanis Feyre és Rhys tökéletesen illik ide a bennem lévő tüskék miatt.
Rhyst megelőzte a híre, annyira, hogy már azelőtt megcsömörlöttem és megundorodtam tőle, mielőtt találkozhattam volna vele. Ráadásul Tamlint is megszerettem, és mai napig hiszem, hogy ő is tökéletes társa lehetett volna Feyre-nek, ha Sarah J. Maas nem csavar egyet kettejük történetén... Közben megszerettem Rhyst, elérte, hogy odáig legyek tőle, de a Tamlin tüske megmaradt (mint ahogy a Chaol tüske is...).



Fehérnemű - szexi románc

Ki mást is választhatnék ide, mint Deant, a testi örömök császárát, aki imádja mások előtt csinálni, nem veti meg az édes hármas-négyeseket, és nagyjából minden izgatja, ami szexszel kapcsolatos?  Elle Kennedy - The Score c. regénye végtelenül pimasz, szexi és perzselő.
Azért Colleen Hoover Maybe Someday - Egy nap talánját is muszáj megemlítenem - másként, de legalább annyira szexi, mint A pont.



Fotóalbum - kedvenc második esély történet

Cseresznyepiros nyár. Lehengerlő, vicces, új és eredeti New Adult történet első szerelemről, második esélyről, megbocsátásról és továbblépésről.



 Ékszer - rejtett kincs, amit nem ismernek sokan

Sabaa Tahir - Szunnyadó parázs c. kötete a legnagyobb kedvenceim egyike. Zseniális történet, világfelépítés, karakterek. Óriási szívfájdalmam, hogy az Alexandra Kiadó nem siet a folytatással, pedig kincset dédelgetnek....


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése