2013. július 5., péntek

Egy újabb beteljesült álom

Egy igazán csajos könyv a nyaraláshoz!


Borbás Edina: Hullámok csapdája

Kiadó: Álomgyár
ISBN: 978-615-5252-18-1
Oldalszám: 272 oldal
Műfaj: romantikus krimi
Várható megjelenés: Július 17.

Fülszöveg: 
Arabella a fiatal, életvidám, New York-i zongorista lány, nem találja helyét a nagyvilágban. Úgy érzi, menekülnie kell a mindennapi kudarcok, és legfőképpen az őt érzelmileg kihasználó pasija elől.

Változást akar életében, ezért jelentkezik A nagy kaland című valóságshow-ba; azt remélve, hogy a műsor távol tartja tőle a férfit, aki annyi csalódást okozott már neki. Nem is sejti, hogy a lelkében háborgó hullámok csak még inkább felkorbácsolódnak; harcba kerül önmagával és egy új, nem várt szerelem is megérinti.

A játék egy Genovából induló luxushajón zajlik. A műsor szerkesztői mindent megtesznek, hogy végletekig hajszolják a szereplőket. A kezdeti barátságos légkör hamar átcsap ádáz, gátlástalan vetélkedésbe. A törés Arabella számára is elkerülhetetlen: hamar összemosódik játék és valóság. 

A feszültséget fokozza, hogy bűnözők rabolják el a műsorvezetőt, váltságdíjat követelve a show szervezőitől. Az erőszak és a zsarolás miatt az irányítás kicsúszik a stáb kezei közül.

A nézők mindebből természetesen semmit nem vehetnek észre; a show-nak folytatódnia kell!

Borbás Edina valóságshow-ba ágyazott kalandos szerelmi története az olvasót New Yorkból Genovába repíti. 

Éld át a veszélyt és a viharos szenvedélyeket!

„Magával ragad az áradat, mint a zene. Izgalom és romantika, humor és utazás... Nagyon köszönöm az élményt, Edina!” - Janza Kata

„A különleges utazás lenyűgözött, ellazított, felcsigázott. Mint egy musical! Letehetetlen; izgalommal vártam a fordulatok után a végszót. Igazi, könnyed strandregény..." - Tunyogi Bernadett


Továbbá érdemes figyelni az Álomgyár Kiadó facebook oldalát, hiszen idén nyáron további álmok is valóra várnak!
Addig is, hogy gyorsabban teljen az idő, nézzetek be Estelle Brightmore és Naomi Hay oldalára :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése