2021. június 11., péntek

Blogturné extra - Wicked


A Passionflix nemrég mutatta be az első Jennifer L. Armentrout könyvadaptációt, a Wickedet, aminek örömére a regény nálunk is megjelent. Az extra állomásokkal felturbózott turnén te is megismerheted Armentrout tündéres történetét!




Borítók a világ minden tájáról


Ivy a fókuszban

A spanyol (bal) és héber (jobb) borítótervezők Ivy alakját helyezték fókuszba a fedlapok megalkotásakor, és azon belül is nagy hangsúlyt fektettek a vörös hajzuhatagára, ami mind a két változat esetében rendkívül uralkodó - vonzza a tekintetet.
Ha őszinte akarok lenni, nekem egyik verzió sem nyerte el a tetszésemet, mind a kettő meglehetősen mesterkélt, természetellenes, bár talán a spanyol esetében még tűrhetőbb a dolog.


Olaszok

Az olaszokra nem mondhatni, hogy fukarkodtak volna a borítókkal,  ugyanis rögtön kettőt is terveztek a Wickedhez. A dolog érdekessége az, hogy bár a borítókon látható modellek ugyanazok, a két kötet mégis más-más kiadónál jelent meg.




Tündérek

Ha ránéztek a gyönyörű, eredeti borítóra, amivel hazánkban is megjelent a könyv,  akkor nem biztos, hogy első blikkre tündérekre asszociáltok - nekem például sokkal hamarabb jutnak eszembe róla a sellők, ha már víz, ugyebár. Az alább látható két borító ebből a szempontból tehát többet elárul a tündérek jelenlétéről. Főként a bal oldalon látható német verzió, de azért a nemzetközi, limitált kiadású, Sarah Hansen által tervezett kötet grafikáján is megjelennek apró tündérfények, amik sejtetni engedik az ő meglétüket





Nyereményjáték


A Passionflix nemrég adaptációt készített a regényből, a mostani nyereményjátékunk is ehhez kapcsolódik. Minden állomáson találtok egy képet a film valamely színészéről, de kit is alakít? Írjátok be a karakter nevét a rafflecopter doboz megfelelő sorába!
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!






Nézzetek be a többi állomásra is

06/07 Sorok Között
06/10 Dreamworld - Borítók
06/12 Fanni's Library
06/14 Fanni's Library - Idézetek
06/16 Dreamworld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése