2018. november 15., csütörtök

Blogturné extra: A legjobb orvosság



A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából három év után újabb kötettel bővülhet a Bell Harbor sorozat magyar rajongóinak könyvespolca. Tracy Brogan – A legjobb orvosság c. könyve garantáltan kedvence lesz a chiclit műfaj kedvelőinek nagyszerű humorával, erős jellemű karaktereivel és romantikus oldalával. Tartsatok velünk a Blogturné Klub öt állomásán, s a kérdésekre válaszolva nyerjétek meg a kiadó által felajánlott három példány egyikét!


Tracy Brogan: A legjobb orvosság

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789634574408
Oldalszám: 376 oldal
Fordító: Dobó Zsuzsanna

Fülszöveg:
Bell ​Harbor összes lakója férjet akar szerezni a karrierista plasztikai sebésznek, Evelyn Rhoadesnak. Mindenki, kivéve Evelynt… talán. Még ha férjhez is akarna menni (amit, ugye, nem akar… legtöbbször), a leendő férje személyét soha nem bízná olyan bizonytalan tényezőre, mint a sors. Nem, ha már arra adja a fejét, hogy talál valakit, akivel összeköti az életét, azt bizony tudományosan fogja tenni: alaposan átgondolt követelménylistával és egy internetes randi oldalon.
Ám amikor az ittas, törvényszegő Tyler Connelly egy lopott jet-skinek köszönhetően berobban az életébe, rakoncátlan érzelmek csendesítik el a józan ész hangját. Nem kétséges, hogy a férfi szexi, sármos, és eltökélte, hogy felhívja magára Evelyn figyelmét, de minden bizonyíték azt erősíti, hogy a lehető legrosszabb jelölt. Túl fiatal a nőhöz. Túlságosan is ellenállhatatlan. Iskolázottságban viszont alulmarad. És, ó, igen, ráadásul Evelyn páciense.
De Tyler első kézből tudja, hogy a legjobban kidolgozott tervek is összeomolhatnak a végzet súlya alatt. Most már csak annyi a dolga, hogy megtanítsa Evelynnek, szívügyekben a szerelem győz a logika felett.




Top10 idézet


"De nekem úgy tűnik, hogy ha állandóan így ugratták egymást, akkor igazán soha nem engedték el a kapcsolatukat. A szerelem akkor ér véget, ha már nem gondolsz a másikra, nem pedig, amikor még mindig fel akarod bosszantani."

"A születésnapi bulik sokban hasonlítanak a nőgyógyászati vizsgálatokra: kicsit kevésbé kényelmetlenek és kínosak, valamivel kevésbé személyesek, de elkerülhetetlenül évente ismétlődő kellemetlenségek."

"Semmi sem betonoz be annyira barátságot, mint ügyelet után, de még a reggeli vizit előtt osztozni a fogkefén."

"A szülinapi kívánságok ugyanannyira nem válnak valóra, mint azok, amiket olyankor kívánunk, amikor a pitypangok bóbitáit fújjuk a szélbe, vagy pénzérméket dobunk a szökőkutakba. A kívánságok nem többek valóra nem váltott céloknál."

"A város legújabb orvosaként legalább annyira izgattam Bell Harbor jó lakóinak a fantáziáját, akár egy meteorit, ami leveri a keresztet a Szeplőtlen Fogantatás Szent Alajos Templomának tetejéről. Úgy tűnt, a városban mindenki tisztában van azzal, hogy egyedül élek egy apró lakásban, házat akarok venni a tóparton, és tartósan szingli vagyok. A legutóbbi tény mindenkit nagyon nyomasztott. Mindenkit, kivéve engem."

"- A szüleim nem jönnek ki egymással - válaszoltam. - Valójában ez enyhe kifejezés. A macskák és a kutyák nem jönnek ki egymással. Ami a szüleim között van, az olyan, mint amikor az ember hipót kever ammóniával, aztán ad hozzá még kólát meg egy Mentost. Mérgező és borzalmas bárkinek kétmérföldes körzetben."

"- Hogyan szeretsz szórakozni?
- Szórakozni? Szórakozásról is szó van? - Letettem a poharamat, és megvakartam az államat. - Ööö... dolgozom, ami nekem szórakozás. Sokat olvasok. Szeretek kocogni a parkban, amikor lehetőségem van rá.
Gaby erre horkolást imitált, és hagyta hátradőlni a fejét a kanapé párnájára.
- Ennyi? Ez minden a tarsolyodban? Ehhez a szarsághoz nincs szükséged pasira, Evie. Vegyél inkább egy basset houndot.
- Ez nem valami szép tőled. Nem fogok hazudni a profilomban.
- Akkor bizony te leszel az egyetlen. Nézd, nem azt mondom, hogy hazudj, de ez egy marketingfeladat. Elő kell állnod valamivel, amiben egy pasinak kedve van részt venni. Az a férfi perverz, akit felizgat, hogy nézi, ahogy olvasol. "

"- Hogy kötöttem ki egy véletlen randin? Gondolom, hasonló módon, ahogy maga véletlenül kiköt egy lopott jet-skin. Néha beüt a szar, ugyebár?"

"A testem azokat az ősi barlanglakó időkben kialakult idegsejt-mintázatokat követte, amikor a nőknek még szükségük volt bunkót lengető férfiemberekre, akik le tudtak vadászni egy gyapjas mamutot. Ám Bell Harborban nyoma sem volt a rakoncátlan gyapjas mamutoknak, de akkor miért éreztem magam ennyire izgatottnak és nőiesnek Tylerrel az oldalamon?

"– Hallottad valaha a viccet arról, hogyan lehet megnevettetni Istent? – kérdezte Tyler pár perccel később. Sokkal inkább tűnt elgondolkodónak, mint vicces kedvűnek.
– Nem. Hogyan?
– Terveket kell szőni."




Nyereményjáték



A legjobb orvosság főszereplője, Evelyn plasztikai sebész, úgyhogy turnénk öt állomásán híres orvosos sorozatok szereplőiről találhattok majd képeket: a feladatotok annyi, hogy nevezzétek meg a karaktert és a sorozatot, amelyben megjelent, és ha szerencsések vagytok, hármótok is gazdagabb lehet a könyv egy-egy példányával!
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!






Nézzetek be a többi állomásra is

11/09 Deszy könyvajánlója
11/11 Betonka szerint a világ
11/13 Never Let Me Go
11/15 Dreamworld
11/17 CBooks

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése