2020. január 23., csütörtök

Blogturné extra - Igazán szerelem



Egy átlagos lány és a popsztár szerelméről írt a Royal fiúk sorozattal sikert arató Erin Watt. A könyvről egy extra-hosszú és extra állomásokkal is dúsított blogturnén olvashatsz. Sőt, ha szerencsés vagy, három példányt meg is nyerhetsz a kötetből.




Borítók


A klónok - Az ausztrálok (bal) ugyan megtartották az eredeti borítót, ám a cím tipográfiáján változtattak kicsit. Velük ellentétben az olaszok (jobb) saját fedlapot készítettek, megtartva az eredeti stílusjegyeket, köztük a csillag formájú csillagszórót is, melynek a közepébe azért belesuvasztottak még egy romantikus stock párost is a giccs jegyében.



Love, love, love - A cseh (bal), német (középső) és orosz (jobb) tervezők többé-kevésbé ugyancsak megmaradtak az eredeti borító koncepciójánál, ám csillag forma helyett szív alakú csillagszóróval. A németeké egész jól sikerült, ellentétben a másik kettővel.



Eredeti ötlet - A bolgárok (bal) és a franciák (jobb) saját tervekkel rukkoltak elő, egy merőben új szemszögből közelítve meg a történetet. Míg előbbiek a zenére és a romantikára fókuszáltak, addig a franciákét sejtelmesség jellemzi. És ha egészen őszinte akarok lenni, az övéket még a polcomon is szívesen látnám.





Nyereményjáték


A kötet főhőse, Oakley Ford egy fiatal popsztár, akiért milliók rajonganak. A mostani játékunk során fiatal popsztárok képeit láthatjátok majd, a feladatotok, hogy beírjátok a Raflecopter doboz megfelelő sorába az adott sztár nevét.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!






Nézzetek be a többi állomásra is

01/12 Sorok Között
01/14 Fanni's Library
01/16 Sorok Között - Idézetek
01/18 Csak olvass!
01/20 Readinspo
01/22 Deszy könyvajánlója
01/23 Dreamworld - Borítók
01/24 Kelly & Lupi olvas
01/26 Pandalány olvas
01/28 Veronika's Reader Feeder

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése