2021. február 10., szerda

Melissa Foster - Végre az enyém!

Egy férfi, egy nő és egy teraszon hagyott kisbaba. Érdekel a téma? Minket igen! Kövesd bloggereinket turnéjukon, és ha a szerencse is melléd áll, tiéd lehet a Kiadó által felajánlott nyereménykönyv.
 
 
Melissa Foster: Végre az enyém!
 
Kiadó: Maxim Kiadó
ISBN: 9789634992455
Oldalszám: 260 oldal
Fordító: Ünnep Nóra

Fülszöveg:
A Sugar Lake-könyvek New York Times bestsellerszerzője, Melissa Foster egy élvezetes új sorozattal érkezik. Két jó barát, egy baba, szóval egy instant család és egy meglepő szerelem története ez.
Ben Dalton mindennel kapcsolatban őszinte, kivéve a szívügyeket. Örök idők óta szerelmes legjobb barátjába, a pimasz, nagyszájú, okos Aurelia Starkba. Ben azonban mindig túl sokat tervezget, és az időzítés sosem volt az erőssége. Amikor végre eldönti, hogy lépne az ügyben, Aurelia közli, hogy másik városba költözik – ami felér egy ütéssel.
Aurelia imádja új életét az elbűvölő városkában, Harmony Pointe-ban. Jó a lakása, saját könyvesboltja van, és ami a legjobb, a bűnösen dögös, elköteleződésfóbiás barátja, akibe évek óta bele volt zúgva, már nem egy köpésnyire van tőle. Talán végre túlteheti magát a viszonzatlan szerelmen, amit érzett, és továbbléphet.
De aztán amikor Ben egy nap egy kisbabát talál a tornácán – egy kisbabát, aki feltehetőleg az övé –, Aurelia ott lesz mellette, hogy támogassa. Egyikük sem tud semmit a babákról, de hát mi lehet olyan nehéz? Ben és Aurelia hirtelen belekerülnek egy világba, mely tele van szeretettel, nevetéssel, a baba anyjának felkutatásával, és még a végén a boldogan, amíg meg nem is a képbe kerülhet… csak épp nem úgy, ahogyan bármelyikük is várná.

Saját véleményem:
Leginkább a szexi borító miatt csábultam el erre a könyvre, ami tudom, hogy gyarlóság, de néha megesik. Melissa Foster regénye egyébként egy kellemes kikapcsolódást nyújtó, szórakoztató regény, amit leginkább a limonádé kategóriába lehetne sorolni, hisz túl mély nyomot nem hagy az emberben, és voltaképp a cselekmény (vagy annak hiánya) is ezt erősíti.

"Az élet túl kiszámíthatatlan az ígéretekhez."

Tipikus barátságból szerelem típusú sztori ez, amiben a főhősöket, a könyvmoly Aureliát és milliomos Bent régi, szoros barátság köti egymáshoz - mások szemében már-már párnak tűnhetnek -, csakhogy egymás iránti érzéseink jócskán túlmutatnak a barátságon. Aurelia azonban hiába várja, hogy Ben megtegye a kezdőlépést, mivel a srác állandóan túlkalkulálja, és kihagyja a lehetőséget. Ezt megelégelve a hölgyemény úgy dönt, továbblép, másik városba költözik, könyvesboltot nyit, s egyszersmind megpróbálja elfelejteni gyengéd érzelmeit legjobb barátja iránt... Igen ám, de Ben lépcsőjén megjelenik egy kisbaba, aki feltételezhetően valamelyik egyéjszakás kalandjából származik.
Ettől kezdve a nemlétező cselekmény jelentős részét a páros babával való szerencsétlenkedése adja, ami önmagában ugyan nagyon mókás és szerethető, mégis kevés egy regényhez. Meg persze ahhoz is, hogy komolyabb tartalommal párosuljon Benék kapcsolata - ami ahelyett, hogy a sokéves teketóriázás szellemében szépen összecsiszolódna, meglehetős gyorsan fordul meg, és vesz szenvedélyesebb irányt. 

Ennek ellenére a Végre az enyém egy gyorsan olvasható, humoros, cuki történet a szülővé válás nehézségeiről, amit egy-egy erotikusabb-romantikusabb pillanat hevít fel. Laza, könnyed, drámától mentes olvasmány tehát, s sablonossága ellenére jó választás lehet, ha az ember lánya kikapcsolódásra vágyik. Elsősorban a romantikus irodalmat kedvelő hölgyeknek ajánlanám.


Pontszám: 5/3
Kedvenc szereplő:-
Kedvenc jelenet: a babás szerencsétlenkedéseket szerettem
Negatívum: -
Borító: 5/5
Sorozat: Harmony Pointe #1, önállóan olvasható
Megtetszett? Vidd haza!




Nyereményjáték


Ben és Aurelia története a Maxim Kiadó Passion válogatásában jelent meg, ezért nyereményjátékunk is ehhez kapcsolódik. A turné minden állomásán egy-egy olyan páros nevét találjátok, melyek a Kiadó valamelyik Passion válogatásban megjelent könyvének főszereplői. A ti feladatotok az, hogy a Rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok ennek a könyvnek a címét és szerzőjének nevét.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


Alyssa Barrow és Harrison Kemp




Nézzetek be a többi állomásra is

02/06 Betonka szerint a világ...
02/08 Kelly és Lupi olvas
02/10 Dreamworld
02/12 Hagyjatok! Olvasok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése