2021. április 25., vasárnap

Blogturné extra Bűnös birodalom



Itt a Hat varjú következő része! A sorozatadaptáció megjelenésével egyidőben hozzánk is megérkezett a Bűnös birodalom, amely Leigh Bardugo csodás Grisaverzumába kalauzol vissza bennünket. Kövesd velünk együtt Kaz Brekker és csapata legújabb kalandjait, és vegyél részt a játékban, melynek végén kisorsoljuk a könyv egy példányát!




Borítók a világ minden tájáról


Az eredetire hajazó kiadások


A lett (bal), német (középső) és ukrán (jobb) tervek mind az eredeti borító tematikáját követik a kitárt szárnyú varjúval, és az alul megjelenő városképpel. Úgy vélem a németeknek egyáltalán nem lehet okuk panaszra, az övék lett a legszebb utánzat, színeiben és grafikájában is minőségi munka.



Varjak francia portugál

A portugál (bal) és francia (jobb) tervezők is megmaradtak a varjú szimbólumnál. Ám míg a portugálok színeiben törekedtek az eredeti borítóval való hasonlóságra, addig a franciák inkább a városra, Kazra és az ő varjaira fókuszáltak. A polcomra egyiket se szívesen tenném fel, de mind a kettő érdekes koncepciónak tűnik.



Valami új

Akad három borító, ami merőben eltér a varjas tematikától. A bal oldalon a különleges kiadás gyönyörű borítója látható, amin csupa, Varjakra emlékeztető elem jelenik meg, míg az iráni (középső) és szerb (jobb) tervezők egészen új, szokatlan nyomvonalon indultak el.






Nyereményjáték


A játékunk most az adaptáció köré épül, amely Bardugo két sorozatát (az Árnyék és csontot, valamint a Hat varjút) veszi alapul, és a turnénk kezdésével azonos napon debütál Netflixen. Nincs más dolgotok, mint kitalálni, melyik színész szerepel az egyes állomásokon mellékelt képeken, és beírni a Rafi megfelelő helyére, Bardugo melyik karakterét (!) játssza.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!






Nézzetek be a többi állomásra is

04/23 Sorok Között
04/25 Dreamworld - Borítók
04/27 Readinspo - Hat varjú értékelés
04/29 Sorok Között extra
05/01 Readinspo - Sorozatajánló
05/03 Kelly és Lupi olvas
05/05 Readinspo
05/07 Olvasónapló

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése