2022. szeptember 26., hétfő

Blogturné extra - Hercegi csel


A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik C. S. Pacat nagysikerű sorozatának folytatása, a Hercegi csel. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Laurent és Damen intrikával, árulással, meghökkentő fordulatokkal és fergeteges kalandokkal teli történetét, melyben a palotai életet a csatatér végletes világa váltja fel.
Tartsatok velünk, ismerjétek meg a történetet, kövessétek a turné állomásait és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott regény egy példányát.




Idézetek


"– Csak felnyaláboltál a lovadra.
– Nem mintha átadnád a gyeplőt – bukott ki Damenből.
– Hát… nem látom az utat a válladtól.
– Megpróbálhatjuk máshogy.
– Igazad van. Nekem kellene elöl mennem, és neked vezetni a lovat."

"– Nem naiv dolog megbízni a családodban jegyezte meg Damen.
– Nekem elhiheted, hogy az – mondta Laurent. –  De nem tudom, kevésbé naiv dolog-e, ha azon kapom magam, hogy olykor megbízom egy idegenben, a barbár ellenségemben, akivel nem bántam kesztyűs kézzel."

"Laurent nem engedelmeskedett. Vaski nyelven válaszolt, de életében először csak két szóig jutott, mielőtt a férfi egyszerűen megtette azt, amit a legtöbben akartak, amikor Laurenttel beszéltek: megütötte."

"– Jól harcolsz. Kár, hogy nem olyan az alkatod, hogy nagy harcosokat nemz. De nem vagy deformált. Az asszonyod nem lehet elégedetlen. Az arcod igen harmonikus – tette hozzá jó szándékkal, majd bátorítólag hátba veregette Laurentet. – Nagyon hosszú a szempillád. Mint egy tehénnek."

"– Köszönöm, hogy… – kezdte Damen, ám nem tudta elegánsan kifejezni magát, ezért csak körbemutatott a sátorban.
– Amiért fenntartom az első éjszaka jogát…? Mennyire vagy felhevülve?
– Hagyd abba! Nem ittam meg a hakesht.
– Nem biztos, hogy pontosan ezt kérdeztem – jegyezte meg Laurent. A hangja is ugyanolyan volt, mint a tekintete. – Szűkösen vagyunk.
– Elég szűkösen ahhoz, hogy lássam a szempilládat – felelte Damen. – Szerencséd, hogy nem olyan a termeted, amivel nagy harcosokat tudnál nemzeni."

"– Nem naiv dolog megbízni a családodban – jegyezte meg Damen.
– Nekem elhiheted, hogy az – mondta Laurent. – De nem tudom, kevésbé naiv dolog-e, ha azon kapom magam, hogy olykor megbízom egy idegenben, a barbár ellenségemben, akivel nem bántam kesztyűs kézzel."

"– Ha a Királyt szolgálta, akkor hogyan került a Herceg mellé, nem pedig a nagybátyjához? – érdeklődött Damen.
– Az ember oda kerül, ahol lennie kell – csukta be a táskáját egy csattanással Paschal."

"Az orvos belenyúlt a táskájába, hogy némi rámolás után elővegyen egyet a végtelen sok kenőcse közül.
– Masszázs?
– Gyógykenőcs. Minden este használnod kell. Segít, hogy a hegek idővel halványuljanak majd egy kicsit.
Ez már tényleg túl sok volt Damennek.
– Kencefice?
– Mondták, hogy nehéz eset vagy – nyugtázta az orvos. – Minél szebben gyógyul a hátad, annál kevésbé fog merevséggel kínozni most és később. Így jobban fogsz tudni bánni a karddal, és egy csomó embert lekaszabolhatsz majd. Azt mondák, ez az érv hatni fog rád.
– A Herceg mondta – állapította meg Damen. Hát persze. Ez a féltő gondoskodás olyan, mint megpofozni valakit, aztán arcon csókolni."




Nyereményjáték


Mostani játékunk során a mozivásznak híres háborús hőseié lesz a főszerep. Minden állomáson láthattok egy fotót, mely egy filmes vagy sorozatos harcost ábrázol, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni a karakter nevét és beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!






Nézzetek be a többi állomásra is

09/20 Dreamworld
09/22 Hagyjatok! Olvasok! - Borítók
09/24 Readinspo
09/26 Dreamworld - Idézetek
09/28 Hagyjatok! Olvasok!
09/30 Utószó
10/02 Sorok Között - Interjúfordítás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése