2016. augusztus 15., hétfő

Nyírd ki ezt a naplót kihívás - 20. napA Maxim Kiadó jóvoltából nálunk is megjelent a Nyírd ki ezt a naplót - és alkoss valami újat! c. interaktív könyv, mely nem csak kreativitásra sarkallja gazdáját, hanem szórakoztatja is. Mi több, stressz levezetésére is kiválóan alkalmas.
A feladatok igen sokszínűek, és bár elsőre meghökkentőnek bizonyulnak, egy valamire való könyvmoly számára pedig egyenesen szentségtörésnek, mégis pont a sokkolás és a komfortzónából való kimozdítás a céljuk.
Hitetlenkedésem és belső tiltakozásom ellenére úgy döntöttem, én is belevágok a rongálásba/alkotásba, melynek folyamatát július és augusztus során, lépésről-lépésre veletek is megosztom képekkel, animációkkal, videókkal illusztrálva.
Tartsatok velem a kihívás során, szerezzétek be a saját naplótokat, és játsszunk együtt! Bátorságotok jutalma nem marad el, augusztus végén két aprócska nyereménycsomagot sorsolok ki azok között, akik velem tartanak. 


Keri Smith: Nyírd ki ezt a naplót - és alkoss valami újat

Kiadó: Maxim Kiadó
ISBN: 9789632616780
Oldalszám: 224 oldal
Fordító: Loósz Vera

Fülszöveg:
Mindig azt mondták, hogy vigyázz a könyveidre? Most felejtsd el! Ha van benned egy kis romboló hajlam, hogy összegyűrj, szétvágj, átlyukassz vagy összekoszolj egy könyvet, eljött a te időd. Végre itt egy napló, amivel azt tehetsz, amit csak akarsz. Sőt utasítanak rá…
Keri Smith zseniális alkotása, mely több millió példányban kelt el már világszerte, megmozgatja a fantáziádat, elragadja a képzeletedet, és úgy érezheted, te is képes vagy valami hihetetlen dolgot létrehozni.
Győzd le a félelmedet az üres oldalak iránt, és tapasztald meg az igazi kreativitást!
Huszadik nap


70. lépés - Money, money, money...


Inspirálódásaim közepette sok naplótulajdonosnál láttam ennél a feladatnál monopolys megvalósítást, ami nagyon megtetszett, úgyhogy én is belevágtam némi újítással. Hagyományos Monopoly helyett Árnyvadász Monopolyt kreáltam. A megalkotásához alkoholos filcet és ceruzákat használtam.


71. lépés - Napló vagy táska? Mindkettő!


Az utasítás szerint valamilyen módon fel kellett venni a naplót, nekem pedig egyből a táskás megvalósítás ugrott be.
Fogtam egy drótot, átcsúsztattam a lapok között, a naplót összekötöttem egy fonallal, hogy ne nyíljon szét, majd egy vállon átvethető táska pántját rákapcsoltam a drótra és voilá, kész is volt a tatyóm.


72. lépés - Rafiki


Ezzel a feladattal hosszú hetekig meggyűlt a bajom, mígnem ma beugrott az Oroszlánkirály közismert jelenete (vagyis jelenetei). 
Elsőként halványan megrajzoltam a két oroszlán és Rafiki kezének körvonalait, majd ceruzával kiszíneztem őket. Következő lépésként fogtam a szemhéjpúdereimet és egy régi szájfényt, és átfestettem a figurákat, hogy maszatos hatást érjek el. Ujjal is próbálkoztam, de a ceruzáim színe meg sem moccant. :DNézzetek vissza máskor is, folytatjuk kihívásunkat!

Megtetszett? Szerezz egyet te is!

Nyereményjáték


Egy kihívás nem igazi kihívás, ha nincs valami aprócska tétje! Tartsatok velem a napló kinyírásában, és augusztus végén kisorsolok egy szerencsés nyertest, aki gazdagabb lesz néhány dedikált könyvjelzővel és könyves relikviával.
Hogy ehhez mit kell tennetek? Szerezzétek be a Nyírd ki ezt a naplót! egy példányát, csináljatok meg belőle legalább egy feladatot, melynek fényképes bizonyítékát küldjétek el a dreamworld.books.blog@gmail.com e-mail címre, és extra pontokért kedveljetek néhány facebook és instagram oldalt.
Ha pedig augusztus végéig valamilyen oknál fogva nem sikerülne beszereznetek a naplót, sebaj. Egy szerényebb könyves relikviás csomag azok között is gazdára talál, akik megosztják a blog kihívásának bármely napját, és kedvelik a rafflecopterben látható oldalakat.
Fontos! Csak Magyarország területén belül tudok postázni, illetve a nyereményjáték teljesen független a kiadótól.


a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése