2017. november 11., szombat

Kylie Scott - Deep



A végéhez ért Kylie Scott Stage Dive sorozata! Ezúttal Ben talál párra, és keveredik fergetegesen szexi kalandokba.
Ismerd meg velünk a regényt, és ne feledd, a nyereményjátékunk során három példányt kisorsolunk a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.


Kylie Scott: Deep - Tónus

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
ISBN: 9789634571025
Oldalszám: 344 oldal
Fordító: Császár László

Fülszöveg:
Ennek az egyéjszakás kalandnak nem így kellett volna végződnie… Pozitív. Két kicsi vonal a terhességi teszten azt jelenti, hogy Lizzy Rollins teljesen mindennapi élete mindörökre megváltozik. És mindez egyetlen hatalmas hiba miatt, amit Las Vegasban követett el a Stage Dive lehengerlően szexis basszgitárosával, Ben Nicholsonnal. Kit érdekel, ha Ben volt az első férfi, aki miatt Lizzy úgy érezte, nem tud ellenállni a vágyainak? Sajnos azonban a lány azzal is tisztában van, hogy teljesen mindegy, ő mire vágyik, Ben egy kellemes szórakozásnál semmi többet nem akar. Ben tisztában van vele, hogy számára Lizzy érinthetetlen. Tökéletesen és végletesen. Mivel a legjobb barátja feleségének a húga, teljesen mindegy, mennyire izzik kettejük között a levegő, teljesen mindegy, mennyire kedves és vonzó Lizzy, okosabb, ha távol tartja magát tőle. Azonban egy pillanatnyi megingás a Bűn Városában, és Ben kénytelen megtanulni, hogy ami Vegasban történik, nem biztos, hogy Vegasban is marad. Ő és Lizzy most már a lehető legmélyebb módon kötődik egymáshoz… de kialakulhat ebből valódi szerelmi kapcsolat?

Saját véleményem:
A Stage Dive sorozat korábbi köteteiben Ben mindvégig a háttérbe húzódott, alig derült ki róla valami azt leszámítva, hogy egy szakállas mackó. Úgy tűnt, a Deep végre eloszlatja az őt körülölelő homályt, és elérhető közelségbe hozza, de nem teljesen így történt.

Ben Nicholson különleges fickó a jelző minden előnyével és hátrányával együtt. Számára a zene minden, azt pedig a szabadság követi a sorban.
Nem vágyik családra, kapcsolatra, stabilitásra, állandóan az új lehetőségeket keresi: szabadidejében spontán ide-oda repked, hogy vendégzenészként vagy elvegyülve a tömegben gitározhasson. Élvezi a kötöttségek- és figyelemmentes élet nyújtotta előnyöket. Ben tehát az a típus, aki minden egyes percet megél, de nem a reflektorfényben.
Ám amikor megismeri Anne húgát, Lizzy-t, és Mal tiltása ellenére, "ami Vegasban történik, az Vegasban is marad" alapon engednek vágyaiknak, veszélybe kerül életfilozófiája. Lizzy teherbe esik... ami egy egész lavinányi bonyodalmat indít el.
A páros egyik tagja számára sem érkezik jókor a baba, Lizzy-nek ott az egyetem, Bent pedig várja a világ körüli turné, ráadásul beújított egy barátnőt is.

A Deep nem csak Ben karaktere miatt különleges, felépítése is más, mint az előző kötetek: több benne az időrendi ugrálás. Nekem alapvetően nincs bajom az ilyesmivel, itt viszont Kylie Scott olyan magasra emelte a lécet mind humorban, mind konfliktusban a nyitányban, amit később nem sikerült megugrania. Sőt! A terhesség lelepleződése csúcspontig fokozta a hangulatot, és sajnos az utána következő "Hogyan jött össze Ben és Lizzy egy baba erejéig?" gyorstalpaló visszaemlékezés túl összecsapottra sikeredett, olyannyira, hogy mai napig nem jöttem rá, miért vagy hogyan kattantak egymásra. Kettejük kapcsolata végig kifejtetlen, légből kapott maradt. Ben tulajdonképpen nem is nagyon van jelen - csak ha éppen le kell csillapítani vagy az égig turbózni Lizzy szexuális étvágyát.
Kimondom: Kylie Scottnak bizony beletört a bicskája magányos farkasunkba. Jó kis alapgondolatokat hozott a sztoriba, Ben személyében pedig egy igazi szabad szellemű zenészt jelenített meg, de utóbbi sajnos olyan jól sikerült, hogy olvasóként is azt éreztem, ez a kötöttség tényleg nem neki való. Persze, próbálkozott ő, ami hol aranyos, hol felháborító eredménnyel járt, de szexuális teljesítőképességén kívül nem sokat tudtam meg róla.
Számomra ezt a történetet egyértelműen Lizzy uralta és vitte el a hátán. Pontosabban a humora.

Lizzy megosztó személyiség, vagy imádni, vagy utálni lehet. Elég árnyalt a személyisége, sok mindenért lehet hibáztatni, ám a baba miatti eltökéltsége dicséretes. Pillanatok alatt válik olyan lányból, mit te vagy én anyává, méghozzá egyedülállóvá. És ha valamit nagyon jól eltalált az írónő, akkor az ez a felfokozott érzelmi állapot.
Adott egy hebrencs, szerelmes, álmokkal teli lány, akinek hirtelen olyan dolgokkal kell megküzdenie, mint az egyedüllét, újratervezés, vagy hogy a gyermeke apja üzleti alapon viszonyul hozzá, miközben körbeveszik a boldog párok, akik mindenben támogatják egymást. És miközben neki le kell mondani saját álmairól, addig Ben a szeme láttára éli meg nap, mint nap a sajátját.

Noha a Deep kétségkívül a sorozat leggyengébb láncszeme, azért sikerült rekordidő alatt felfalnom. Kylie Scott stílusa még mindig lehengerlő, szinte sodorja magával az embert. Humorból, szenvedélyből sincs hiány, ráadásul az egész Stage Dive csapat képviselteti magát, ami jócskán dob a hangulaton - Mal például megállíthatatlan, de Ben idegesítő testvére is rendesen felkavarja az állóvizet. Plusz felbukkan egy zenész srác, aki nem csak hogy figyelemfelkeltőbb, mint maga Ben, de ráadásul a Dive Bar sorozatban rögtön övé az első könyv (amit én nagyon-nagyon várok, már most Vaughan fan lettem)!


Pontszám: 5/3,5
Kedvenc szereplő: Mal, Lizzy, Martha, Vaughan
Kedvenc jelenet: a prológus - főleg a vacsi
Negatívum: Ben néhány bunkó húzása
Borító: 5/1 (borzalmas a füstágyon fekvő, borotvált kezű fickó, és az a random gitárnyél a szürkületben...)
Sorozat: Stage Dive 4. része, de önállóan is olvasható




Alex Minsky



Az ízléses eredeti borítót látva, fúrta az oldalamat a kíváncsiság, ki lehet a rajta látható modell. A valódi válasz viszont megdöbbentett.
Ha valaha láttátok a félmeztelen, sérült veteránokról készült fotósorozatot, akkor korábban ti is találkoztatok már Alex Minsky-vel, mert bizony ő az, aki jobb lábán protézist viselve pózol. Ám nem ez az egyetlen érdekesség vele kapcsolatban:

- Alex egykor tengerész gyalogos volt, jobb lábát Afganisztánban vesztette el, miután teherautóval áthajtottak egy robbanásveszélyes területen. 58 napig volt kómában, amit egy 17 hónapos rehabilitáció követett.
- Alex korábban alkohol problémákkal küzdött, ám a balesete után sikerült leküzdenie szenvedély betegségét.
- Sokáig nem volt tetoválása és szakálla - amit utólag úgy jellemzett, "undorító"
- A hónalján is van tetoválása, ami egy vicces síró gyerekfejet formáz.
- Tom Cullis és Michael Stokes fotósok múzsája lett.
- A Michael Stokes által készített fotói egyike (ami itt, jobbra látható) annyira túlfűtöttre sikerült, hogy a Facebook letiltotta, arra hivatkozva, megsérti a meztelenségi szabályokat.
- A gitározás az egyik hobbija.
- Tipikus anyuci pici fia - ez a közösségi médiában is megfigyelhető.
- 177,8 centi magas, 74,8 kiló, 81,28 cm a derékbősége, míg a cípőmérete 45-ös


Néhány fotó Alexről:









Nyereményjáték


A Stage Dive sorozat sokunk számára okozott önfeledt, vidám pillanatokat, éppen ezért a mostani játékunk a lehető legegyszerűbb lesz: írjátok meg, hogyan képzeltétek el a Deep főhősét, Bent! Ez nagyon egyszerű lesz: a modell/színész képének az URL címét a Rafflecopter dobozba. 
A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




Nézzetek be a többi állomásra is

11/02 Sorok Között
11/03 Angelika blogja
11/05 CBooks
11/07 Insane Life
11/09 Betonka szerint a világ...
11/11 Dreamworld
11/13 Kristina blogja
11/15 MFKata gondolatai
11/17 Deszy könyvajánlója

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése