2020. december 22., kedd

Blogturné extra - Vágymágusok Playlist

 

A Könyvmolyképző Kiadó elhozta nekünk On Sai nagysikerű sorozatának, a Vágymágusoknak a második részét, mely A két herceg címet viseli. Ennek örömére a Blogturné Klub négy bloggere bemutatja Rianna izgalmas és mágikusan érzéki kalandjának folytatását, melyben bálokból, titkokból, és szívdöglesztő mágusokból se lesz hiány.
Tartsatok velünk, mélyedjetek el a Vágymágusok világában, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.




Playlist


Akik hozzám hasonlóan - a legapróbb infómorzsára is kiéhezve - követik Varga Beát (On Sai), tudhatják, hogy egy bizonyos Majka dal jelentős szerepet játszott a Vágymágusok létrejöttében. De a legutóbbi (online) könyvbemutató során On Sai azt is elárulta, hogy létrehozott egy nyilvános spotify listát, ahol bőszen gyűjtögeti a sorozathoz köthető dalokat, melyek mindegyike egy-egy jelenethez társítható. Beszélt továbbá arról is, hogy mennyire imádja ezt a platformot, mert itt az egyes dalokat be tudja állítani ismétlésre, így azok addig mehetnek, ameddig ír.
Bár íróként nem nagyon reagál külső hatásokra, zenéket azért előszeretettel válogat. Már csak azért is, mert olyan is előfordul, hogy amíg nincs meg az adott zene és annak hangulata, addig lehet, hogy egy-egy fejezetet sem tud rendesen megírni.
Érdemes tehát átböngészni és meghallgatni a Vágymágusok playlistet, s ezzel is kicsit közelebb kerülni a történethez, annak hangulatához, valamint karaktereihez. Utóbbi kapcsán kiemelten figyelmetekbe ajánlom a Bagossy Brothers Company Olyan Ő c. számát, amire On Sai nem csupán rengeteg jelenetet írt, de ráadásként azt is elárulta, hogy számára ez a dal nagyon erősen kapcsolódik Riannához is. Ha meghallgatjátok, érteni fogjátok, miért,


On Sai Spotify playlistje a Vágymágusokhoz:
  1. Dan Vasc feat. Skar – Misty Mountains
  2. John Powell & Harry Gregson-Williams Fairytale
  3. Dan Vasc – The Bard’s Song
  4. Dan Vasc – Toss Coin to Your Witcher (Metal Version)
  5. David Arkenstone – Stonefire
  6. Jamie Christopherson – Island Village
  7. Bagossy Brothers Company – Olyan Ő
  8. Csaknekedkislány – Asszonygyilkosság
  9. Karliene - Anne Bonny
  10. Lydka Grubasa – Gender
  11. The Irish Rovers – Johnny I Hardly Knew Ye
  12. Dan Vasc – Sleeping Sun (Male Version)
  13. Lanzer & Rock Circus – Warriors of the World
  14. Majka, Curtis, Blr feat Pápai Joci – Nekem ez jár
  15. Majka & Pápai Joci – Mikor a test örexik
  16. Majka és Curtis – Csak te létezel
  17. Powerwolf – Night of the Werewolves

A dalok hallgatása közben-előtt pedig szívből ajánlom, hogy nézzétek meg az online könyvbemutatót is, amiben rengeteg érdekesség elhangzik.




Nyereményjáték


A Vágymágusok titkokkal teli világában minden elejtett szónak jelentősége van. Kémeinknek sikerült elcsípnie néhány fontos(nak vélt) üzenetet, ám akárhogy törjük a fejünket, sajnos képtelenek vagyunk rájönni, kitől is származhatnak. Segítsetek nekünk!
Minden állomáson elrejtettünk egy-egy fecnit a bejegyzésünk valamelyik szava alá (nehogy illetéktelen kezekbe kerüljenek), nektek pedig nincs más dolgotok, mint megkeresni őket, és kitalálni, melyik kitől származhat a rajtuk szereplő mondat. Ha ügyesek vagytok, és a szerencse is nektek kedvez, jutalmul hazavihetitek A két herceg egy példányát.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!




Nézzetek be a többi állomásra is

12/07 Könyvvilág
12/10 Sorok Között
12/13 Sorok Között - Karácsonyi interjú
12/16 Spirit Bliss Sárga könyves út
12/19 Dreamworld - Idézetek
12/21 Spirit Bliss Sárga könyves út - interjú
12/22 Dreamworld- Playlist

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése