2020. december 15., kedd

Blogturné extra - Crank playlist

 
Nemrég jelent meg a Könyvmolyképző kiadónál Adriana Locke fülledt hangvételű romantikus-erotikus regénye. Miután Sienna egy baseball ütővel behorpasztja Walker kocsiját, elszegődik a férfi szerelőműhelyébe dolgozni, hogy ledolgozza a tartozását… persze igazából csak szeretne a férfi közelében maradni. Vajon sikerül behálóznia a nagyon dögös, de mogorva autószerelőt? Tartsatok velünk a blogturnén, és ne feledjétek, hogy a turné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a könyvet!
 



Playlist


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én szeretek zenéket társítani a könyvekhez: szeretem megismerni, mi inspirálta a szerzőt, vagy egyszerűen csak meghallgatni a szereplők kedvenc dalait, esetleg azokat, amik egy-egy fontos pillanatuk aláfestői.
Nincs ezzel másképp Adriana Locke sem, aki imádja a könyveket és a zenét külön-külön, és egyben is. Sőt! Úgy véli, nincs is tökéletesebb a kettő kombinációjánál.
Írás közben előszeretettel állít össze saját dal listátak. Ezeknél van, hogy maga a szám illeszkedik a jelenethez, míg máskor csak annak a hangulatához.


Pár dal Adriana Crank Spotify-listájáról

- Kid Cudi, MGMT, Ratatat: Pursuit of Happiness
- John Mellencamp: Small Town
- The Chicks: Ready to Run
- Kid Rock: Cowboy
- Taylor Swift: ...Ready For It?
- Lynyrd Skynyrd: Sweet Home Alabama
- Shania Twain: Any Man Of Mine
- Kelly Clarkson: Never Again
- Justin Timberlake: Like i Love You
- Kelly Clarkson: Loce So Soft
- Tom Petty: Free Fallin'
- Carly Pearce: Every Little Thing 
- Post Malone: Go Flex 
- Halsey: Bad At Love
- Carrie underwood: Before He Cheats 
- Sam Hunt: Take Your Time  
- Tim McGraw: Where The Green Grass Grows




Nyereményjáték


Mivel főszerelőnk egy autószerelőbe esik bele, úgy gondoltuk, hogy olyan könyveket kell keresnetek nekünk, amelyekben szintén van autószerelő karakter! Minden állomáson találtok egy fülszövegrészletet, és a rafflecopter megfelelő mezőjébe be kell írnotok a keresett könyv CÍMÉT! Jó címvadászatot!
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


"Egy randivacsorán megismerkedik Sammel, aki gyökeres ellentéte Bethnek. Egy magának való, tetovált autószerelő, az a fajta, akitől a szülei a leginkább óvták. Kezdetben nem is szimpatizálnak egymással, egy váratlan autóbaleset azonban mindent megváltoztat."




Nézzetek be a többi állomásra is

12/13 Könyvvilág
12/15 Dreamworld - Playlist
12/17 Hagyjatok! Olvasok!
12/19 Hagyjatok! Olvasok! - Idézetek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése