2023. január 27., péntek

Jégvarázs - 365 mese


Térjetek vissza a Jégvarázs világába, és fedezzétek fel Anna, Elza és a többiek izgalmas kalandjait egy egész éven át! A Kolibri Kiadó vadonatúj, csodálatos kötetében ezúttal 365 Jégvarázs mese vár rátok, és ha velünk játszotok, meg is nyerhettek egy példányt a kötetből!
 
 
Jégvarázs - 365 mese
 
Kiadó: Kolibri Kiadó
ISBN: 9789635990320
Oldalszám: 368 oldal
Fordító: M. Horváth Zsanett 

Fülszöveg:
Fedezd fel Arendelle varázslatos világát Annával, Elzával, valamint a Jégvarázs és a Jégvarázs II elragadó szereplőivel! Ebben a mesés kötetben Kristoff vakmerő mentőakciót hajt végre Olaf segítségével; Sven a kastély körül bujkál, hogy ne kelljen megfürödnie; Elza és Anna egy távoli, sivatagos királyságba utaznak; és a jó barátok számos izgalmas kalandban vesznek részt.
Az év minden napjára jut egy történet, így ennek a mesekönyvnek ott a helye az éjjeliszekrényen, vagy a kandalló, esetleg tábortűz mellett!

Saját véleményem:
A Kolibri kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Jégvarázs mesegyűjtemény, mely az év háromszázhatvanöt napjára tartogat egy-egy izgalmas vagy épp mókás történetet kedvenc Disney mesénk főszereplőivel.
Annáékkal karöltve felfedezhetjük Arendelle csodálatos világát, mentőakciókban, utazásokban, ünnepeken és számos egyéb kalandban vehetünk részt, sokszor távoli királyságokba utazva, miközben megismerkedünk az egész estés film szereplőgárdájával, illetve annak cselekményét is végigkövethetjük.

Ebben a gyönyörűen kivitelezett, nagy alakú, masszív kötetben számos színes illusztráció gazdagítja az olvasás élményét. A történetek kalendárium szerűen, napokra osztva jelennek meg, minden naptári naphoz egy rövidke, gyorsan olvasható mesét rendelve. További érdekesség, hogy évszakonként más és más színűek a lapélek, amik kívülről szivárványos látványvilágot jelentenek, belülről pedig roppant hangulatosan idézik meg az adott évszak világát. Felnőttként és gyerekként is izgalmas. Arról nem is beszélve, hogy a hozzám hasonló, gyereklelkű felnőttek épp úgy élvezhetik ennek a kötetnek mind a külső, mind pedig a belső szépségét, mint az ifjabb generáció, hisz a Jégvarázs egy generációkon átívelő mesebirodalom, ami mindegyik korosztály számára képes minőségi szórakozást nyújtani.
Ha szerettétek a filmeket, ez a kötet sem fog csalódást okozni. Mi több, Anna és Elza mellett a többi karakterrel is megismerkedhetünk közelebbről, de épp így elmélyülhetünk a testvérek múltjában vagy éppen jövőjében is. Változatos témák, kalandok na meg tanulságok várnak az olvasóra, aki - ha kellő önfegyelemmel rendelkezik - az év 365 napján együtt kalandozhat kedvenceivel. 

Szívből ajánlom mindenkinek, aki kedveli a Jégvarázs világát. A temérdek hasonló témájú könyv mellett bőségesen tud újat mutatni, arról nem beszélve, hogy a 365 napra szóló mesekönyvek extrán hangulatosak tudnak lenni, hisz mindig van mit várni. Ha pedig követjük a napi beosztást, akkor együtt karácsonyozhatunk, halloweenezhetünk vagy nyaralhatunk kedvenceinkkel, akik mindig az évszaknak megfelelő kalandba keverednek. 
A mesék szerethetőek, könnyen befogadhatóak, tanulságosak, és többnyire önálló egységet alkotnak - persze akad egy-két kivétel, ami több napnyira nyúlik. 


Pontszám: 5/5
Kedvenc szereplő: mindenki?, Anna, Kristoff, Olaf, Sven, Elza, stb.
Kedvenc jelenet: volt egy pár
Negatívum: -
Borító: 5/5
Sorozat: -
Megtetszett? Vidd haza!




Nyereményjáték


Ismeritek az összes szereplőt a Jégvarázsból? Mostani játékunkban kiderítjük! Az állomásokon ugyanis egy-egy kevésbé népszerű Jégvarázs karaktert találtok, a feladatotok pedig az lesz, hogy beírjátok a nevét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!






Nézzetek be a többi állomásra is

01/22 Utószó
01/24 Könyv és m
01/26 Dreamworld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése