2021. november 24., szerda

Blogturné extra - Regretting You borítók


A Könyvmolyképző jóvoltából hazánkban is megjelenik Colleen Hoover legújabb regénye, a Regretting you. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják az anya-lánya páros generációkon átívelő, érzelmekkel teli történetét, melynek legnagyobb kérdése: vajon sikerül-e visszatalálniuk egymáshoz?
Tartsatok velünk, ismerjétek meg Morgan és Clara sztoriját, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.




Borítómánia


Cetlik -
Az orosz (bal) és francia (jobb) kiadók ugyan nem tartották meg az eredeti borítót, ellenben a cetlis elemet igen. Sőt, az oroszoké kísérteties hasonlóságot mutat a nemzetközi verzióval, egyedül a papírdarabkák elrendezése, valamint a háttér színe tér el attól. A franciák már jobban elrugaszkodtak az alaptól, és egy jóval letisztultabb, minimalista fedlapot álmodtak meg kiadványuknak.
Nekem személy szerint egyik sem jön be, de ha választani kellene, az oroszok mellé tenném le a voksomat.



Pink - A bolgár (bal) és lengyel (jobb) kiadók teljesen újraértelmezték a fedlapokat, olyannyira, hogy cetlik helyett egy-egy női alakot helyeztek előtérbe, fő színként pedig egy rózsaszínes-lilás árnyalatot választottak. További hasonlóságnak nevezhetnénk, hogy e kiadások mindegyikén megjelenik a naplemente és a tengerpart, valamint a hölgyek is líraian a semmibe révednek.
A lengyel verzió egy fokkal minőségibb munkának tűnik, de én a magam részéről mind a kettőt passzolnám.




Különcök - A portugál (bal) és német (jobb) tervezőcsapat a többi nemzeténél is messzebbre nyúlt, s mind a ketten valami egészen újat alkottak. Míg a portugáloknál egy megfakult szerelmespár kapta a főszerepet (ami szép utalás a történetre), addig a németeknél úgy érzem, megpróbáltak a Velünk véget ér borítójára hajazó képet alkotni.
Sajnálom, nálam mind a kettő a borzalmas kategóriába került.





Nyereményjáték


Mostani játékunk során Colleen Hoover hősnőié lesz a főszerep. Minden állomáson láthatjátok valamelyikük kissé hiányos nevét, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a meglévő betűk alapján kitalálni, kire gondolhattunk. Ha minden állomást teljesítettetek, esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


_ _ D_EY     B_ _KE




Nézzetek be a többi állomásra is

11/19 Sorok Között
11/20 Könyvvilág
11/22 Dreamworld - Idézetek
11/24 Dreamworld - Borítók
11/26 Veronika's Reader Feeder
11/28 Fanni’s Library
11/30 Readinspo
12/02 Szaffi polca
12/04 Csak olvass!
12/06 Csak olvass! - Könyvjelzők, printek
12/08 Dreamworld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése