2021. november 22., hétfő

Blogturné extra - Regretting You idézetek



A Könyvmolyképző jóvoltából hazánkban is megjelenik Colleen Hoover legújabb regénye, a Regretting you. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják az anya-lánya páros generációkon átívelő, érzelmekkel teli történetét, melynek legnagyobb kérdése: vajon sikerül-e visszatalálniuk egymáshoz?
Tartsatok velünk, ismerjétek meg Morgan és Clara sztoriját, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.




Kedvcsináló idézetek


"Egy kicsit csalódott vagyok emiatt. Néha úgy érzem, annyival könnyebb felnőttnek lenni, mint tinédzsernek, mert felnőttként már rájöttél mindenre. Érzelmileg érettebb vagy, és így jobban tudod kezelni a bajokat. De ahogy elnézem most Jonah-t, ahogy próbál úgy tenni, mint aki nem jár máshol fejben, és anyát, ahogy próbálja elkormányozni az életét, mintha még lenne hozzá lelki ereje, rájövök, hogy talán a felnőttek egyáltalán nem tudják jobban, mit akarnak, mint mi. Csak meggyőzőbb az álcájuk."

"– Nem vagy tisztában vele, milyen kitartó vagyok. És tetszik nekem a nagypapád. Lehet, hogy meglátogatom – cukkolom. – Ha elkerül a városhatár-tábla, ahova kell, akkor rendelek egy pepperonis-ananászos pizzát, és hallgatom a nagypapád kínos történeteit rólad.
– Ananász? Egy pizzán? – Miller megjátszott csalódottsággal rázza a fejét. – Ebben az esetben nem látunk itt szívesen. "

"– Azt hiszem, úgy vagyok vele, mint te. Nem tudom, melyik a kedvencem. De inkább a színészi tehetséget figyelem, mint a történetet. Valószínűleg Emma Stone a kedvenc színésznőm. És Adam Driver korunk legjobb színésze, csak azt hiszem, még nem kapta meg élete nagy szerepét. Csodás volt a Csuklyásokban, de nem vagyok oda a többi filmért, amiben szerepelt.
– De láttad a Kylo Ren paródiát? – Igen! – húzom ki magam. – Az SNL-en? Istenem, de vicces volt!"

"– Hagyd abba a drámázást! Nem szakított veled. Feküdj le, Clara! – Becsukja a szobám ajtaját.
Felrántom.
– De igen, szakítottunk! Honnan tudod, hogy igen vagy nem?
– Mert tudom – feleli unott képpel. – Ő írt neked. Azt, hogy „Aludj jól, holnap találkozunk az iskolában.” Aki szakít, az nem ír ilyet… és nem küld szívecskéket. – Elindul a folyosón, utánamegyek, mert tudnom kell.
– Küldött egy szív emojit?
Nem válaszol. Továbbmegy.
– Milyen színűt?
Még mindig nem felel.
– Anya! Piros volt? Piros szívecske? "

"Néha ki kell térni a csata elől, hogy megnyerd."

"– Azt hiszem, tudom, mi a gond. A kamaszok azt hiszik, hogy a szüleik már minden tudnak, de valójában a felnőttek sem tudják, hogy éljék az életüket, pont, mint a tinédzserek. Apád nagy hibát követett el, de amit rosszul csinált, nem semmisíti meg mindazt, amit viszont jól. "

"– Pont ezért nehéz egy kapcsolat. A tested és a szíved továbbra is meg fogja látni a szépet és a vonzót másokban attól, hogy van valakid. De ha rájössz, hogy vágyakozol valaki után, akkor rajtad múlik, kilépsz-e a helyzetből, mielőtt már túl erős lesz, és nem bírsz harcolni ellene. "

"Nem tudom, Miller tudja-e, hogy a figyelme (vagy annak a hiánya) mit tesz a másikkal. Mikor rád néz, az olyan, hogy úgy érzed, mintha te lennél a legérdekesebb dolog, amit valaha látott. Az egész testével néz valahogy. "

"– Van neve a kocsidnak?
Miller hunyorít, mint aki nem érti, most meg mi a fenéről beszélek. Aztán nevet, csodálatos, mély nevetéssel.
– Igen, Norának hívják.
– Miért hívják így?
Habozik. Imádom az ajkán lebegő mosolyt.
– Egy Beatles-dal miatt.
Eszembe jut a Beatles-poszter a szobájában.
– Akkor te Beatles-rajongó vagy?
Bólint.
– Sok kedvenc együttesem van. Imádom a zenét, az a lélek tápláléka.
– És mi a kedvenc dalszöveged?
Nem habozik a válasszal.
– Az nem Beatles.
– Hanem?
– Úgy hívják az együttest, hogy Sounds of Cedar, a Cédrus hangjai. "

"Azt hiszem, most eljött az idő, hogy kitaláljam, kinek kellett volna lennem, mielőtt mindenki másért kezdtem élni."




Nyereményjáték


Mostani játékunk során Colleen Hoover hősnőié lesz a főszerep. Minden állomáson láthatjátok valamelyikük kissé hiányos nevét, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a meglévő betűk alapján kitalálni, kire gondolhattunk. Ha minden állomást teljesítettetek, esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


LI_ _     _L_OM




Nézzetek be a többi állomásra is

11/19 Sorok Között
11/20 Könyvvilág
11/22 Dreamworld - Idézetek
11/24 Dreamworld - Borítók
11/26 Veronika's Reader Feeder
11/28 Fanni’s Library
11/30 Readinspo
12/02 Szaffi polca
12/04 Csak olvass!
12/06 Csak olvass! - Könyvjelzők, printek
12/08 Dreamworld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése