2016. április 10., vasárnap

Blogturné extra - A vétkes



Idén április 15-én megérkezik Cecelia Ahern meglepetéskönyve! Az írónő, aki annyi szívet elvarázsolt már romantikus, sokszor könnyfakasztó történeteivel ezúttal egy YA disztópiával rukkolt elő!Tarts velünk 5 állomásos turnénkon, és ismerd meg Te is A Vétkes világát!

Cecelia Ahern: A Vétkes

Kiadó: Athenaeum Kiadó
ISBN: 9789632935362
Oldalszám: 432 oldal
Fordító: Bottka Sándor Mátyás

Fülszöveg:
A skarlát betű és A beavatott izgalmas és gondolatébresztő ötvözete a bestsellerszerző, Cecelia
Ahern lélegzetelállító regényében.
Celestine North minden szempontból tökéletes életet él. Példás testvér és gyermek, osztálytársai és tanárai kedvelik, és a barátja is lenyűgöző pasi. Egy nap azonban váratlan helyzetben találja magát, és ösztönösen dönt. Szabályt szeg, ez pedig hatással lehet egész életére. Akár börtönbe is kerülhet. Kiközösíthetik, megbélyegezhetik, billogot süthetnek rá. Lehet, hogy Vétkessé nyilvánítják.
Az ismert sikerszerző, Cecelia Ahern fiatal felnőtteknek írt első regényének társadalmában csak az engedelmeseknek van helye, a lázadást csírájában elfojtják. Egy fiatal lány, aki kiáll magáért, mindent elveszíthet.
A Vétkes és folytatása, a Perfect hamarosan a mozivásznon is látható lesz, filmes jogaikat nemrégiben megvásárolta a Warner Bros.




Így dedikáljunk 1000 példányt! - 30 másodpercben






Borítók







Playlist:Carrick 


1) Muse: Uprising

2) Rage Against the Machine: Killing In the Name

3) Tom Petty and the Heartbreakers: Won't Back Down

4) Buffalo Springfield: For What It's Worth
 
5) Bob Marley: Get Up, Stand Up

(forrás: Paper Cuts)




Nyereményjáték


Mostani játékunk témája nem éppen a legvidámabb. Olyan szereplőket gyűjtöttünk össze, akik valamilyen jellegzetes heget, jelet vagy billogot viselnek a testükön.
A turné minden állomásán találsz egy leírást egy jelről - az alakjáról, a színéről, a jelentéséről vagy épp a megszerzésének a körülményeiről. Az is lehet, hogy a leírás rögtön egy idézet az adott könyvből!
Semmi más feladatod nincs, mint kitalálni melyik könyv melyik szereplőjéről van szó. Amennyiben többen is kaptak hasonló jelet, bármelyik "áldozat" nevét elfogadjuk. Tehát minden esetben egy címet és egy tulajdonnevet kell a Rafflecopter doboz megfelelő sorába írnod! (Nem, ezúttal a szerzőket nem kell elküldeni, de ha megteszed, az természetesen nem jelent hátrányt.)
Ha ügyes és szerencsés vagy, megnyerheted a könyv egy példányát!
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


Kit rejt a billog?
Ha a férjed észreveszi, feltárul a múltad, és oda minden. Hiába a kardpárbaj, a kémkedés, a vége nem lesz jó...




Nézzetek be a többi állomásra is

04/07 CBooks
04/08 Kelly & Lupi olvas
04/09 Deszy könyvajánlója
04/10 Dreamworld
04/11 Zakkant olvas

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése