2022. december 13., kedd

Blogturné extra - Heartstopper 4.


A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Alice Oseman nagysikerű képregény sorozatának folytatása, a Heartstopper a negyedik része. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Charlie és Nick felismerésekkel és vallomásokkal teli tanévkezdését, mely ezúttal bőveb tartogat nehézséget… és még annál is több szeretetet.
Tartsatok velünk, ismerjétek meg a történetet, annak szereplőit, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyereménykönyv egy példányát.
Ismerd meg a szereplőket!


Charlie:
" ...Tetszik, ha a te ruháidban ruháidban vagyok?
Nick:
"Szeretem őt. És nagyon féltem."
Tori:
"Ha még egyszer így beszélsz az öcsémről, kicsinállak"
Tara:
"És egy ponton rájöttünk, hogy akármit is gondolnak vagy mondanak mások, mi tudjuk, kik vagyunk, és hogy érzünk.  És így is szeretjük magunkat."Darcy:
"Elmondom, miért én vagyok számodra a tökéletes nagyi! Először is: finom sütiket sütök. Másodszor: tökre bölcs vagyok. Harmadszor: ha lenne pénzem, neked is adnék belőle. Negyedszer. . ."
Elle:
"Neked csak ebéd után jár desszert."
Tao:
"Hé!! Csak romantikáztok ott, vagy segítetek eltüntetni a desszertet?"És a többiek:
Nyereményjáték


Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek a könyvek szereplőit. Minden állomáson összekevertük egy-egy karakter nevét, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a betűket helyes sorrendbe rakni, majd az így kapott vezeték- és keresztnevet beírni a rafflecopter megfelelő sorába.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


RIOT RINGPS
 Nézzetek be a többi állomásra is

12/12 Dreamworld
12/13 Dreamworld - Karakteradatlapok
12/14 Csak olvass!
12/15 Booktastic Boglinc
12/16 Hagyjatok! Olvasok!
12/17 Booktastic Boglinc - Fanartok
12/18 Spirit Bliss Sárga könyves út - Idézetek
12/19 Könyv és más
12/20 Spirit Bliss Sárga könyves út
12/21 Fanni's Library
12/22 Utószó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése