2014. november 30., vasárnap

Laura Arkanian - Holdezüst, vérarany



A Könyvmolyképző Kiadó november 29-én jelenteti meg Laura Arkanian: Holdezüst, vérarany című könyvét, amelyben Titoktudók és Fényjárók ősrégi és új klánjainak harcáról olvashatunk. Vámpírok és alakváltók csapnak össze, hogy eldöntsék, elfogadják-e az új klánt, mely tiltott szerelem okán alakult. Kövesd végig a négy állomásos blogturnét, a nyereményjáték során ismét esélyes lehetsz a három könyv egyikére!


Laura Arkanian: Holdezüst, vérarany

Kiadó: Könyvmolyképző
ISBN: 9789633738931
Oldalszám: ??? oldal

Fülszöveg:
Szerelem, harc, szövetség

Vámpírnak lenni jó – kivéve, ha a kedvesed egy vérfarkas.

Peter és Andrea éli a fiatalok életét, randiznak, szakítanak, ám egyszer egymással találkoznak.
De nem sejtik, hogy kicsoda a másik, és túl későn jönnek rá.
A szerelem azonban dacol a törvénnyel, nem tűr határokat. Ketten megalapítják a renegát falkát.

Csakhogy a város kényes egyensúlya felborul. Vámpírok és vérfarkasok összecsapnak, de a saját kolóniákon belül is elindul a hatalmi harc.
Ki lesz az új vezető? Hogy éled túl a testvéreid bosszúját?
Lehet-e a szeretni valakit, aki ennyire más?

Tarts velünk az izgalmas körjátékban, ahol a szerelem és a halál kéz a kézben jár.

Sajátos hangulatú, izgalmas, lendületes történet némi humorral és éppen csak annyi romantikával megfűszerezve, amennyi elég ahhoz, hogy fenekestül felfordítsa egy város életét – nap és hold alatt.




Részlet a regényből


"George nem vergődött, nem próbált elmenekülni, úgy vonszolták le a pincelépcsőn, mintha csak egy tekercs szőnyeg lenne. Testvérei semmit nem bíztak a véletlenre. Mindkettőjük bokáit szilánkokra törték, ami az okozott fájdalmon túl azt is megakadályozta, hogy George megpróbáljon alakot váltani - nem lett volna képes lábra állni.

A klánonkívüli nő, Rosemary, riasztó, véres gubóként rángatózott a padlón, ahová lerakták. Sírt, nyüszített - sikoltozni már nem bírt -, rekedt suttogással szidalmazta a négy férfit, akik rá se néztek, csak dolgoztak csendben, gyorsan. 

A négy végrehajtó összeszokottan kente-adogatta-rakta a téglákat. A pincerekesz nyitott szájában néhány perc alatt derékig érő téglafal emelkedett. Mire George csontjai összeforrnak majd, és szabadulni próbál, a malter megköt annyira, hogy ne tudja kibontani - puszta kézzel semmiképpen.

A szőke, ragyogó kék szemű Christian, és a barna, medveszerű Daniel egyszerre hajolt a fejszéért. Az ujjaik összeakadtak, de Daniel volt a gyorsabb. Gunyorosan rávigyorgott Christianra, és átlendült a félkész falon.

A lábával fordította hasra Rosemaryt. A lány megpróbált odébb gördülni, így az első csapás elcsúszott, és a csigolyák helyett oldalról talált a nyakába. Daniel egy pillanatig mérlegelt, aztán úgy döntött, jó lesz így is."




Laura Arkanian Holdezüst, vérarany pinterest mappája


 



 Nyereményjáték


A Fényjárók és Titoktudók klánokba tömörülve élnek, így szövetkeznek egymással, így védik meg magukat. Nincs más dolgod, mint a három elrejtett klán nevet beírd a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. A Media Addict blogon nincs játék!Most is három szerencsés megfejtőt sorsolunk ki, akiknek 72 óra áll rendelkezésére jelentkezni az általunk küldött e-mailre. Figyelem! A Kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!




Nézzetek be a többi állomásra is

11/24 Insane Life
11/26 Media Addict
11/28 Kelly & Lupi olvas
11/30 Dreamworld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése