2013. szeptember 25., szerda

Lauren Kate - Fallen film: Cam


Sziasztok!


Egy régebbi bejegyzésben már írtam arról, hogy eladták "Lauren Kate Fallen" című könyvsorozatának a megfilmesítési jogait, és, hogy a készítők nem is teketóriáztak sokáig, ugyanis Lauren Kate augusztus 16-án közzétette a Luce-t és Daniel-t alakító színészek neveit. És 11 perce az is kiderült, hogy ki kapta Cam szerepét, aki egy vérbeli rosszfiú. A befutó pedig nem más, mint....
 

Harrison Gilbertson

1993-ban született az ausztráliai Adelaide-ben.
Hat éves korában kezdte a színészkedést, ugyanis egy helyi darabban ő alakította Sorrow-t a Pillangókisasszonyban. 
Azonban első jelentősebb szerepét csak 2002-ben kapta meg, az Australias Rules c. filmben, ám karrierjében a 2009-es Mindenkit érhet baleset c. mozifilm hozott valódi áttörést. Billy Conway megformálásáért rengetegen dicsérték színészi képességeit. 
2010-ben megnyerte az az évi AFI (Australian Film Institute) Fiatal Színészeknek Díját, a Beneath Hill 60 c. filmben Frank Tiffin szerepében nyújtott alakításával.
Végül 2012-ben Callum Ormond szerepében tündökölt a 12 részes Conspiracy 365 c. sorozatban, mely Gabrielle Lord könyvéből készült.
A forgatási naptára pedig már most tele van. Az elkövetkezendő években várható filmjei: The Turning, Haunt, My Mistress, Need for Speed. Ez utóbbiban olyan hírességek mellett tündökölhet, mint Dakota Johnson (A szürke 50 árnyalata Anastasiája), vagy Dominic Cooper (Mamma Mia).


Ti ilyennek képzeltétek Camet?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése