2013. szeptember 7., szombat

Blogturné


Sziasztok!

A mai napon kezdetét veszi a Blogturné, ám előtte mindenképpen szerettem volna írni egy összefoglaló posztot, hogy tudjátok, miről is fog szólni ez az egész. 


Tizenkét magyar blogger vesz részt a turnéban, melynek az a célja, hogy bemutassunk nektek egy-egy hamarosan megjelenő könyvet. Minden a turnéban résztvevő könyvről olvashattok majd véleményeket, megismerhetitek a történetek szereplőit, mindemellett pedig rengeteg extra érdekességgel találkozhattok majd. Ráadásul meg is nyerhetitek az adott regényeket, tehát mindenképp érdemes nyomon követni az eseményeket!
A turnék ideje alatt mindennap egy-egy értékelést olvashattok a résztvevő blogok valamelyikén, hogy minél átfogóbb képet kapjatok az adott műről. Ezt a menetrendet pedig linkekkel együtt megtaláljátok majd az adott bejegyzések végén.

Hogy könnyebben megtaláljátok a blogturnés posztokat, a felső menüsávhoz hozzáadtam egy Blogturné linket. Erre kattintva bármikor megtaláljátok majd őket. Valamint a jobb oldali menüsávban Blogturné Klub néven megtaláljátok a résztvevő blogok listáját. 
Amit még fontos megjegyeznem, hogy az egyes blogok nem minden turnéban vesznek részt, így lesz olyan, amiben én sem, de ettől függetlenül azokat is be fogom linkelni nektek, hogy ne maradjatok le róluk. Ehhez viszont a blog saját facebook oldalát fogom használni, így érdemes azt is lesni. És igen, a Csontváros kampány ideje alatt elkészült a Dreamworld blog saját facebook oldala, amit ide kattintva találtok meg. Itt olyan könyves/filmes információkkal is találkozhattok, amik a blogra nem kerülnek ki.

Résztvevő blogok listája:

Tartsatok velünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése