2021. március 20., szombat

Bridgerton box - unboxing

Sziasztok!

Rendhagyó poszttal készültem számotokra. Alapvetően nem szokásom meglepetésdobozokat vásárolni, mivel tapasztalataim szerint a hazai piac egyelőre nem - minden esetben - képes azt a színvonalat nyújtani, amit a külföldi, s ekképp (számomra) nem is érik meg az igen borsos árukat ezek a dobozkák - nekem pedig nincs keretem arra, hogy kísérletezgessek. 
Na, de valamiért mégiscsak megszületett ez a poszt...
Nos, töredelmesen bevallom, hogy december utolsó napjaiban én is áldozatául estem a világot hullámként letaroló Bridgerton láznak, olyannyira, hogy amikor tudomásomra jutott, hogy érkezik a Little Firesnél (a hazai legkedvesebb gyertyás cégemnél) egy ilyen tematikájú doboz, egyből fangörcsöt kaptam. Alig bírtam kivárni az előrendelést, éjszakánként a dobozzal álmodtam, és olyannyira rápörögtem, hogy sokszor még nappal is azon kattogtam. Ahogy megjelent a rendelés gomb, ragadozómadárként vetettem rá magam. 
A Foxpostnak azért sikerült megkeserítenie a várakozás napjait, s olyan lassan kiszállítani a rendelésemet, hogy annál még egy múltbeli postakocsi is hamarabb kihozta volna, így esélyt adva, hogy idő előtt tudomást szerezzek a box tartalmáról - életem első saját rendeléséről -, de fátylat rá. Nézzük, mi is lapult a Little Fires Bridgerton boxában. 


1) Összefoglaló kártya egyenesen Lady Whistledowntól

Kinyitva a dobozt, rögtön egy mini újságlap fogadott, rajta Lady Whistledown összetéveszthetetlen logójával.
E szellemes kis röplap - ahogy láthatjátok is - arról tájékoztatja a kedves olvasót-vásárlót, hogy micsoda felbolydulás is zajlik jeenleg a Bridgertonok körül. Megfordítva pedig olyan titkokat fed fel, melyre jobb a doboz tartalmának megismerése után visszatérni - így azt én is a bejegyzés végén mutatom meg nektek.
És hogy mi a véleményem róla? Imádom! Nagyon ötletes, passzol a témához, és a szövege is jópofa, simán elhiszem, hogy Lady Whistledowntól származik. Nem utolsósorban, insta fotók készítésekoz is remekül hasznosítható.


2) A Bridgerton ház szójaviaszgyertya

A pufi térelválasztókon átevickélve, egyből üveget értek az ujjaim, s rögvest egy gyönyörűséges szójaviasz gyertyával találtam szembe magam. Ezzel a gyertyával egyébként új kedvencet avattam: egyszerűen imádom a gyönyörű, lilaakácos címkéjét, az ahhoz passzoló, lila viaszt, és a nem túlságosan tolakodó akácillatot.
További különlegessége, hogy a textúrája láthatóan kicsit krémesebb, mint a megszokott gyertyáké, ami remekül utal a kor hölgyeményire, valamint magára a szépítkezésre, ráadásul a teteje selymesen fénylő.
Teljes mértékben elégedett vagyok ezzel az elemmel, tökéletesen passzol a box tematikájához, úgy a könyvbeli részéhez, mint a sorozatoshoz. Ha tehetném, állandóan ezt nézegetném, de valljuk be, az kicsit fura lenne.
 
 
3) Anthony és Kate szójaviasz gyertya
 
Másodszorra is gyertya akadt a kezembe, méghozzá egy, A Bridgerton sorozat második kötetének főszereplőiről elnevezett csoda. Őszintén szólva kellemesen meglepett, hogy a box képes volt túlmutatni Daphne és Simon románcán, annál is inkább, mert Anthony lett a kedvenc Bridgertonom, Kate-et pedig zseniális hősnőnek tartom. Szívből örülök hát, hogy ők is képviseltetik magukat.
Na, de lássuk magát a gyertyát:
Ennél a gyertyánál a címke kicsit klasszikusabb, kevésbé pulzáló - épp, mint a főszereplő páros -, az illata pedig méz és pézsma keveréke, ami remekül utal Anthony-ra és az ő méhekkel való kapcsolatára - ráadásul a színe is ehhez idomul. Mindezek tekintetében azt mondhatom, ezt az elemet is nagyon szeretem, és akárcsak az előző gyertyánál, úgy itt is azt gondolom, remekül illik a box témájához.


3) Fa Simon és Daphne könyvjelző


Őszinte leszek: míg másoknál láttam ezt az elemet, nem éreztem kitörő lelkesedést. Persze tetszett a kreatív része, de valahogy nem volt meg az a plusz, amire vágytam. Ám ahogy kihúztam a saját dobozomból, és ott hevert a tenyeremben, egyből beleszerettem. Élőben sokkal, de sokkal megkapóbb. Imádom, ahogy megjelenik benne Simon és Daphne párosának sziluettje, őket pedig körbeveszi egy cirádás  díszítés, ami engem leginkább Hamupipőke tökhintójára emlékeztet, és mindemellett rajta van a sorozat mostanra ikonikussá vált mondatának magyar fordítása is. Imádom!


4) Penelope illatviasz

Odáig vagyok ezért az elemért! 
Szerintem nincs olyan Bridgerton sorozat néző, aki ne zárta volna szívébe a citromsárga ruhákban pompázó Penelope Featheringtont, a maga bájos, reménytelenül szerelmes módján. Ráadásul Penelope fontos szereplője a sorozatnak, illetve a könyveknek is, ahol ugyancsak kénytelen eltűrni az anyja által ráöltetett, saját színeihez egyáltalán nem passzoló sárga ruhakölteményeket.
A box ezen eleme pedig pont ezt hivatott megragadni. A Penelopéról elnevezett viasz sárga, míg a matricán visszaköszön egy bizonyos pávatoll is, aminek ugyancsak fontos üzenete van. A viasz illata pedig alma és tavaszi virágok keveréke, ami valóságos csoda! Nagyon üde és friss, az alma annyira kellemesen kiemelkedik, hogy szinte kedvem lenne beleharapni.


5) Könyvvászon

Ahogy korábban említettem, mielőtt megérkezett volna hozzám a doboz, már láttam a tartalmát. De sajnos sem akkor, sem a saját dobozom esetében nem sikerült megtalálnunk egymást ezzel a könyvvászonnal. Jó anyagja van, kellően masszív, és az idézeteket is imádom rajta, de a képekkel képtelen vagyok kiegyezni. Őszintén szólva nekem egy kicsit ki is lóg a Bridgerton témából, bár ha jól sejtem, talán a királynő személyének megjelenítése lehetett a cél a teltebb hölggyel.


6) Simon és Daphne mágneses könyvjelzők

Be kell vallanom, betegesen rajongok a Little Fires-féle mágneses könyvjelzőkért, egyszerűen imádom őket. Olyan cukik!
Képzelhetitek, mennyire megörültem, amikor felfedeztem a doboz alján lapuló Simont és Daphne-t, akik elképesztően jók lettek! Annyira sorozathűek, hogy wow! Imádom Daphne ruháját, a haját, a ravasz kis vigyorát, és az összes ráutaló elemet. 
És kb. ugyanezt tudom elmondani Simon verziójáról is: egy az egyben hozza a karakter és Regé-Jean Page vonásait, az arckifejezétől kezdve, a tartásán át, a legapróbb részletekig.
Imádom
Imádom.
Imádom!


7) Kép keretben

Ha jól sejtem, ez lehetett az az elem, ami a bögre pótlására került a dobozba. 
Másoknál látva felemás érzéseket váltott ki belőlem, ám élőben már jobban tetszik - egyedül a Simonék felett lévő akármit sokkalom picit. Viszont maximális respect, hogy az elromló gép dacára nem maradtunk hiányos dobozzal.
A képkeretben egyébként konkrétan egy könyvlapot láthattok, ami A herceg és énből származik, és ha jól okoskodom, minden megrendelőnél más van. Tudom, hogy páran most talán felszisszentek - kitépett könyvlap? -, nekem mégis nagyon tetszik az ötlet, és az, hogy így a Bridgerton boxosokat összeköti valami. Sokunknak együtt van egy könyve! Hát nem menő?
Én egyébként a nászútból kaptam egy csipetnyit, amikor Simon és Daff a kocsiban utaznak. 


8) Matrica

Nem sokkal a Bridgerton box kihirdetése előtt kerestem meg Lívit, hogy nem szeretne-e majd valamikor a közeli jövőben könyves tematikájú matricákat is árulni. Mindig is irigykedve néztem a külföldi instásokat, akik szuperebbnél szuperebb darabokkal dobták fel a képeiket, és bár az etsy is hemzseg tőlük,  hazánkban eddig egyetlen cégnél sem találkoztam velük.
Hatalmas meglepetésként ért, hogy a Bridgerton boxba máris került egy adagnyi, méghozzá magyar nyelven. 
Most már csak azt kell kitalálnom, hogy használjam fel őket úgy, hogy ne ragadjanak a hátteremhez végérvényesen. De egyébkén naplókba is simán el tudom képzelni őket, vagy ezernyi más helyen. 
A grafikák szépek, akárcsak a feliratok. 


Ennyi lett volna a box. Pontosabban jelenleg ennyi, ugyanis érkezik majd még egy bögre, ami most a technika ördögének köszönhetően kimaradt a boxból. Amint befut, vele is kiegészítem a posztot, ám addig is megmutatom nektek, mi pottyant még bele a dobozomba a várakozás hetei során, illetve ahogy ígértem, a spoilerpapír hátuljáról is hozok képet.
Ha pedig szeretnétek videó formájában, élesben megtekinteni az unboxingot, akkor látogassatok el az instagram oldalamra, ahol az "unboxig" feliratú fókuszban megtaláljátok több más csomagbontós videó társaságában.
Mit gondoltok a Bridgerton boxról? Nektek melyik lett a kedvenc elemetek?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése