2013. július 25., csütörtök

2013 Könyves Álompasik Párbaja: Will vs Cortez


Sziasztok!

Először is köszönöm, hogy az előző fordulóban segítettetek továbbjuttatni Will-t! Amiért egyébként ő is nagyon hálás, hiába mondogatja azt vállvonogatva, hogy tudta előre, és, hogy szerinte nincs olyan élő nő, aki ne bukna rá....
"Will közelebb húzódott, és megérintette a nő karját. Merev volt és hideg. – Hát nem reagál a közeledésemre – állapította meg vidámabban, mint amilyennek érezte magát –, szóval csakis halott lehet."
A mostani fordulónk viszont nem lesz könnyű.... 
*- Hé! Mit csinálsz, Will?
 - Miért, minek látszik? Próbálgatom, melyik oldalam mutat a  legelőnyösebben a dobogó tetején...*

...szóval ott tartottunk, hogy a mostani párbajuk nagyon nehéz lesz, ezért szükségünk van minden egyes szavazatra. Ha ti is szeretnétek látni Will legelőnyösebb profilját feltéve, ha addig sikerül beállítania magát,  akkor buzdítsatok mindenkit szavazásra!
Teljes kampánybeszédért, avagy a Will enciklopédiáért katt ide!


Fontos, hogy 1 ember csak 1x szavazhat, különben az összes voksa törölve lesz!
1 IP cím = 1 szavazat

*- Heuréka! Nincs egyetlen tökéletes beállításom... bárhonnan nézünk engem, maga vagyok a tökéletesség!*



Néhány újabb ok, hogy miért egy ibolyakék szemű, fekete hajú Herondale fiúnak kell nyernie:

1. Makulátlan
"– Arra akarsz célozni, hogy így legalább valamicskét sikerült megőriznem a jó híremből? – kérdezte tettetett ijedséggel Will. – Akkor valamit nagyon elszúrtam. – Rácsapott a kocsi oldalára. – Thomas! Azonnal a legközelebbi bordélyházba kell hajtanunk! Botrányra és rossz társaságra vágyom. "


2. Szikrázó
"– Milyen goromba vagy! Akik eddig rám néztek, azt állítják, olyan élményben volt részük, mintha egyenesen a napba néztek volna." 


3. Soha nem jön zavarba
"A démon vicsorított zöldes agyaraival. – Ez a valódi alakom. Csúf meglepetés lehet a számotokra.
– Ki merem jelenteni, hogy jobb így – közölte Will. – Eddig sem nyújtott éppen felemelő látványt, de most a szarvak legalább hozzáadnak némi drámai hatást."


4. Szerény
"– Nem sokan vannak rajtam kívül az Enklávéban, akik meggyőzően tudnák alakítani a fiatal és jóképű alattvalót. "


5. Felelősségteljes
"– A nyomozás része volt. Ostoba mondénnak álcáztam magam, aki szeretne ilyesféle bűnöknek hódolni – mondta – Gyanús lett volna, ha nem vagyok hajlandó kártyázni.
Charlotte összeszorította a száját. – Viszont a pénz, amit nyertél bizonyíték volt. Át kellett volna adnod a Klávénak.
– Ginre költöttem.
– Will!
A fiú vállat vont – Komoly felelősség eldönteni, hogy szabaduljon meg az ember a zsákmánytól"



 6. Vérbeli lovag
"– Hogy lehet ezt nem érteni? – mutatott a könyvekre a fiú. – Regényeket olvas. Nyilvánvalóan azért jöttem, hogy megszöktessem. Hát nem úgy nézek ki, mint Sir Galahad?"


7. Mindenben meglátja a jót
"– Jó lehet itt lakni, mi? Reménykedjünk benne, hogy mocskon kívül mást is hagytak maguk után. Egy új címet a postásnak, néhány levágott végtagot, egy-két prostituáltat…"


"Soha életében nem látott még ilyen gyönyörű arcot. Kócos, fekete haj, égszínkék szempár. Elegáns vonások, telt ajkak, hosszú, sűrű pillák. Még a nyaka íve is tökéletes volt. Szépsége semmivel sem maradt el a képzeletbeli hősök mögött, akiket Tessa kitalált magának. Igaz, az sosem fordult meg a fejében, hogy egy ilyen hős vádlón rázza felé vérző kezét, és hevesen káromkodik majd az orra előtt. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése