2013. július 31., szerda

Szavazzatok Jemre!


Sziasztok!

Kicsit eltűntem az Álompasis versennyel kapcsolatban, de a Will vs Cortez párbajból még most sem teljesen tértem magamhoz. Azt az egy szavazatnyi különbséget elég nehéz felfogni... De ezúton is köszönöm mindenkinek a szavazatokat, a támogatást, és a segítséget! Ó, és Will is köszöni ám. És csak halkan jegyzem meg, hogy azóta már teljes harci öltözetben díszeleg, készen arra, hogy megbosszulja a Herondale vérvonalat ért csorbát támogassa legkedvesebb barátját, parabatai társát, Jemet.
Segítsetek Jemnek, hogy megmutathassa ennek a mondén srácnak, hogy kik is azok az Árnyvadászok!
Tudjátok, egy árnyvadász sosem felejt, és a végletekig kitart a társai mellet.

Ám mielőtt szavaznátok, felhívnám a figyelmeteket néhány nagyon fontos dologra, ami sokat segíthet abban, hogy Jem kerüljön ki győztesként (és bebizonyosodott, ha Willnél is így lett volna, akkor győz):

- 1 IP címről csak 1 voksot adjatok le, mivel, ha több érkezik, akkor az összeset törlik, ami arról a címről érkezett! Hiába van otthon 6 másik gép, laptop, nagy valószínűséggel közös hálózatot használtok, ergo egy és ugyanaz az IP cím. És, mint Willnél megtanultuk, EGYETLEN szavazat is rengeteget SZÁMÍT!

- Lehet, hogy a szavazódoboz enged többször szavazni, sőt biztos, DE ne tegyétek!Attól, hogy nem írja ki, hogy már szavaztál, a belső rendszerben látszik, hogy hány voks érkezett egy címről. Higgyétek el, hogy mi, kampányfőnökök nem azért tépjük a szánkat, és biggyesztjük oda mindenhova, hogy csak egyszer, mert muris dolog, és mert nem akarjuk, hogy győzzön a  kampányoltunk. Éppen ellenkezőleg!

- Szóljatok a barátaitoknak/barátnőiteknek, stb., hogy ők is nyomjanak egy szavazatot egyetlen talpon lévő árnyvadászunkra, hisz nekik nem kerül sok időbe, mi meg nagyon boldogak leszünk. Valamint az árnyvadászok összetartanak

- Legyünk kulturáltak, ha az ellentábor nem is képes visszafogni magát, és indulatosan ír, esetleg lenézően a másik táborról, mi ne alacsonyodjunk le. Árnyvadászok vagyunk, nem mondénok vagy alvilágiak. Mutassuk meg, hogy mi emelt fővel viselünk mindent. És nekünk az összefogásban rejlik az erőnk!

Ha pedig elértetek idáig, akkor sipirc szavazni Jemre, és csak 1x (1 IP címről!!!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése