2013. augusztus 20., kedd

Lauren Kate: Fallen - film

Sziasztok!

Egy régebbi bejegyzésben már említettem, hogy "Lauren Kate Fallen" című könyvsorozatának eladták a megfilmesítési jogait, és a készítők nem is teketóriáztak sokáig, ugyanis Lauren Kate augusztus 16-án közzétette a Luce-t és Daniel-t alakító színészek neveit.


Addison Timlin - Luce


1991. június 29-én született Philadelphiában. 
Első filmszerepét, ahol egy cukorbeteg lányt alakított, 2005-ben kapta a Deralied (Kisiklottak) című filmben, olyan hírességek mellett, mint a szüleit alakító Clive Owen és Melissa George.
Ezek után pedig több filmben, rövidfilmben, valamint sorozatban is szerepelt. Többek között játszott Al Pacino oldalán a Született gengszerekben, Anthony Edwards mellett a Zero Hour-ban, és az Odd Thomas - A halottlátóban. De a hazai közönség számára talán a Kaliforgiából lehet a legismerősebb, ahol fiatal kora ellenére már a bájait is megmutatta. 
Plusz érdekesség, hogy a We The Kings nevű banda Check Yes Juliet című videoklipjében ő alakítja Julietet.  Megtekintéshez katt ide. 




Jeremy Irvine - Daniel

1989. november 30-án született Cambridgeshire-ben. Két öccse van. Édesapja, Chris mérnök, édesanyja, Bridget, pedig helyi politikus. 
Jeremy egy vidéki faluban, Gamlingayben nőtt fel, és hat éves kora óta küzd a cukorbetegséggel. Eredeti neve pedig nem Irvine, hanem Smith. Az Irvine csupán egy művésznév, mely a nagyapja keresztnevéből származik.
A Bedford Modern Schoolban kezdte tanulmányait, majd később a National Youth Theatre-ben, és a London Academy of Music and Dramatic Art-on folytatta. Plusz érdekességként jegyezném meg, hogy Jamie Campbell Bower is a National Youth Theatre-ben tanult, ráadásul ugyanabban az időben!
Rengeteg filmben szerepelt, ám első főszerepét, és ezáltal a hírnevet is a Steven Spielberg által rendezett Hadak útján hozta meg számára.  Ezek után már nem volt megállás, karrierje nyílegyenesen elindult felfelé. Olyan hírességek mellett játszhatott, mint  a Szép remények című legfrissebb adaptációban, Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes vagy Holliday Grainger; valamint Dakota Fanning partnereként is láthattuk az Amíg élek című könyvből készült film adaptációjában, a Most jóban

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés