2018. december 17., hétfő

Blogturné extra - Túl késő



A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából a rajongók újabb Colleen Hoover kötettel gazdagodhatnak így év végére, a szerző pedig ezúttal egészen új oldaláról mutatkozik be a magyar olvasóknak Too Late – Túl késő c. könyvében. Ha titeket is érdekel az írónő izgalmas, romantikus thrillere, tartsatok a Blogturné Klub csapatával, s a turné végén hármótok akár gazdagabb is lehet a Túl késő egy-egy példányával!




Top10 idézet


"Nem tudom, hallottam-e valaha olyat, hogy egy nő szívéhez a takarítson át vezet az út, de a reakcióm alapján azt mondanám, hogy az enyémhez igen. Mert majdnem elbőgtem magam, amikor meghallottam a járó mosogatógép hangját."

"– Tillie, Tillie, Tillie – hajtogatja. – Már bő egy év telt el azóta, és te még mindig nem tudtad kiverni a fejedből, hogy a nyelvem a szádban járt.
Bólint.
– A rémálmokkal nehéz megbirkózni."

"Amikor haragszunk, mindannyian mondunk olyasmiket, amiket nem gondolunk komolyan."

"A szerelem egy veszekedés végét lezáró megbocsátásban talál ránk. A szerelem a másik iránt érzett empátiában talál ránk. A szerelem egy olyan ölelésben talál ránk, amit tragédia követ. A szerelem egy olyan ünneplésben talál ránk, ami azt követi, hogy legyőztél egy betegséget. A szerelem abban a pusztításban talál ránk, amibe belehalsz, miután megadod magad egy betegségnek."

"– Te könnyen beszélsz. Nekünk, férfiaknak minden másodpercben a szexen jár az eszünk.
– Ez csak mendemonda. Biológiaórán tanultam, hogy valójában naponta harmincnégyszer."

"Nem jó, ha a szerelmet plusz súlyként éljük meg. Pihekönnyűnek kellene éreznünk magunkat tőle."

"Valahol egyszer azt olvastam, hogy az extrovertáltak és az introvertáltak között nem az a különbség, hogyan viselkednek társaságban. Hanem az, hogy a társaság összetétele kimeríti vagy energiával tölti fel őket. Egy introvertált is tűnhet extrovertáltnak, és fordítva. Minden attól függ, hogy belsőleg hogyan hatnak rád az interakciók."

"Rohadjon meg!
Rohadjon meg, amiért mellém ült órán.
Rohadjon meg, amiért megjelent a házamban.
Rohadjon meg, amiért Asával dolgozik.
Rohadjon meg, amiért elhozott ide.
Rohadjon meg, amiért megfogta a kezemet.
Rohadjon meg, amiért kedves.
Rohadjon meg, amiért pont olyan, amilyennek Asának kellene lennie, és amiért azt kívánom, bár az enyém lehetne."

"Néha egy ember életútja nem úgy alakul, ahogy a nagykönyvben meg van írva."

"Olyan sokra vihetted volna. De életed minden egyes napját azzal töltötted, hogy azt vártad a világtól, hogy kárpótoljon téged a gyerekkorod zűrös éveiért. Ez nagy hiba volt. A világ nem tartozik nekünk semmivel. Elfogadjuk, amit kapunk, és megpróbálunk kezdeni vele valamit."




Nyereményjáték


A new adult könyvpiacon talán nincs is nagyobb név, mint Colleen Hooveré – erre való tekintettel pedig sorozatosan jelennek meg hazánkban is újabb és újabb regényei. A feladatotok nem lesz nehéz: a turné minden állomásán egy-egy idézetet találhattok az írónő korábbi könyveiből, a Rafflecopter dobozba pedig be kell írnotok annak a szereplőnek a keresztnevét, aki az adott idézetet mondta. A helyesen válaszolók közül három szerencsés gazdagodik majd a Túl késő egy-egy példányával.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


"Rákattantál Törpillára?"




Nézzetek be a többi állomásra is

12/15 Könyvvilág
12/16 Never Let Me Go - Kvíz
12/17 Dreamworld - Idézetek
12/18 CBooks
12/20 Never Let Me Go
12/21 Deszy Könyvajánlója
12/22 Sorok Között

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése