2021. július 3., szombat

Blogturné extra - A rab herceg


Mi történik, ha egy trónörököst elküldenek ágyas rabszolgának az ellenséges ország hercegéhez? Nos, kiderül ebből a cselszövésekkel, ármánykodással és politikai intrikákkal teli LMBT+ fantasyból! Tartsatok bloggereinkkel a legújabb Zafír pöttyös regény blogturnéján, és ismerkedjetek meg Laurent herceggel, illetve a fogságba ejtett trónörökössel, Damennel. A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti A rab herceg egy példányát!




Idézetek


"– Van ebben az udvarban valaki, aki nem az ellenségem?
– Ha rajtam múlik, akkor nincs – válaszolta Laurent."

"Feje oldalra csapódott az ütéstől. Végighúzta a nyelvét az ajka belső felén, és érezte a vér ízét.
– Nem adtam engedélyt, hogy beszélj – jelentette ki Adrastus.
– Úgy ütsz, mint egy csecsszopó korcs – vetette oda Damen."

"Megint eloldozták a kezét, és meghosszabbították a láncot a nyakörvén, ám az túl vastag volt, hogy el lehessen távolítani a vashorogról a padlón. Mint ahogy a nyakörvet sem lehet kicsatolni. Aranyból készült, ami elvileg puha fém, ugyanakkor túl vastag volt ahhoz, hogy formálni lehessen, és szüntelenül a nyakára nehezedett. Felvetődött benne, milyen nevetséges dolog egy rabszolgára arany nyakörvet tenni. Az arany bilincs még nagyobb botorság. Fegyverként lehet majd őket használni egy közelharc során, és fizetőeszközként a visszaúton Akielosba."

"Pocsékolás volt a természet részéről, hogy ilyen külsőt adott egy ennyire kellemetlen személyiséghez. Laurent fehér bőre és kék szeme ritka kombinációnak számított Patrasban, de még ritkábbnak Akielosban. Ez volt Damen gyengéje, s az aranyszínű haj csak rontott a helyzeten."

"Torveld azzal a hosszas és áhítatos pillantással jutalmazta ezért Laurentet, amely egyre aggasztóbb gyakorisággal jött tőle. Damen összevonta a szemöldökét. Laurent egy skorpiófészek volt emberi testben. Torveld ránézett, és egy cukorborsót látott."

"A ritmus könyörtelenül hatásos volt. Damen hátán újra és újra csattant a korbács. Csak a találat helye változott kissé, bár az apró különbség kezdett óriási jelentőséggel bírni: az elméje belekapaszkodott a reménybe, hogy talán csak egy fikarcnyival enyhébb lesz a fájdalom, miközben megfeszültek az izmai, és megváltozott a légzésének ritmusa.
Damen azon kapta magát, hogy nemcsak a fájdalomra reagál, hanem annak az ütemére is: előbb émelyítően várja a csapást, aztán próbálja magát acélosan felkészíteni rá, majd eljut arra a pontra, amikor már nem lehet felkészülni rá, hogy a korbács újra és újra lesújt ugyanazokra a felhurkásodott sebekre."

"Laurent elmosolyodott.
– Harcoltál Marlasban?
Damen nem reagált az őszintétlen mosolyra. Ingoványos talajra sodródott a beszélgetés.
– Igen – felelte.
– Hány embert öltél meg? – kérdezte Laurent.
– Nem tudom.
– Már nem is számoltad?
Olyan kedélyesen hangzott ez, mintha Laurent csak az időjárásról érdeklődne.
– A barbár nem hág fiúcskákat – folytatta a Herceg. – Inkább vár néhány évet, hogy aztán kardot használjon a farka helyett.
– Csata volt – hevült fel Damen. – Áldozatokkal mindkét oldalon."

"– Unokaöcsém! Te nem voltál meghívva erre az egyeztetésre.
– Mégis itt vagyok. Igen bosszantó, ugye? – kérdezte Laurent.
– Ez férfiak közötti komoly dolog. Nincs idő gyerekes játékokra – jelentette ki a Kormányzó.
– Úgy emlékszem, azt mondták nekem, hogy vállaljak több felelősséget – érvelt Laurent. – nyilvánosan történt, nagy ceremónia közepette. Ha nem rémlik, nézd meg a jegyzőkönyvedben. Két birtokkal gazdagabban jöttél ki belőle, és annyi pénzzel, amennyibe akár az összes ló belefulladhat az istállóban."

"Kék szeme olyan ártatlanságot sugárzott, akár az égbolt: csak alapos fürkészés után lehetett észrevenni benne valami valódit."

"– Nem tudom, elhiggyek-e egy szót is abból, amit most mondtál – jelezte Damen.
– Van más választásod? "




Nyereményjáték


Nyereményjátékunkban ezúttal azt tesszük próbára, mennyire ismeritek az olyan Zafír pöttyös könyveket, mint amilyen A rab herceg is! Minden állomáson találni fogtok egy fülszövegrészletet, és ki kell találnotok, hogy melyik könyvhöz tartozik! A könyv címét írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


“Serena Cross egy szavát sem hiszi a legjobb barátnőjének, aki azt állítja, hogy a saját szemével látta, ahogy egy befolyásos szenátor fia átváltozott valami… természetfelettivé.”




Nézzetek be a többi állomásra is


07/01 Hagyjatok! Olvasok! - Borítómustra
07/03 Dreamworld - Kedvcsináló idézetek
07/05 Utószó - Fan Artok
07/07 Utószó
07/09 Sorok között
07/11 Readinspo
07/13 Dreamworld
07/15 Hagyjatok! Olvasok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése