2016. július 19., kedd

Nyírd ki ezt a naplót kihívás - 11. napA Maxim Kiadó jóvoltából nálunk is megjelent a Nyírd ki ezt a naplót - és alkoss valami újat! c. interaktív könyv, mely nem csak kreativitásra sarkallja gazdáját, hanem szórakoztatja is. Mi több, stressz levezetésére is kiválóan alkalmas.
A feladatok igen sokszínűek, és bár elsőre meghökkentőnek bizonyulnak, egy valamire való könyvmoly számára pedig egyenesen szentségtörésnek, mégis pont a sokkolás és a komfortzónából való kimozdítás a céljuk.
Hitetlenkedésem és belső tiltakozásom ellenére úgy döntöttem, én is belevágok a rongálásba/alkotásba, melynek folyamatát július és augusztus során, lépésről-lépésre veletek is megosztom képekkel, animációkkal, videókkal illusztrálva.
Tartsatok velem a kihívás során, szerezzétek be a saját naplótokat, és játsszunk együtt! Bátorságotok jutalma nem marad el, augusztus végén két aprócska nyereménycsomagot sorsolok ki azok között, akik velem tartanak. 


Keri Smith: Nyírd ki ezt a naplót - és alkoss valami újat

Kiadó: Maxim Kiadó
ISBN: 9789632616780
Oldalszám: 224 oldal
Fordító: Loósz Vera

Fülszöveg:
Mindig azt mondták, hogy vigyázz a könyveidre? Most felejtsd el! Ha van benned egy kis romboló hajlam, hogy összegyűrj, szétvágj, átlyukassz vagy összekoszolj egy könyvet, eljött a te időd. Végre itt egy napló, amivel azt tehetsz, amit csak akarsz. Sőt utasítanak rá…
Keri Smith zseniális alkotása, mely több millió példányban kelt el már világszerte, megmozgatja a fantáziádat, elragadja a képzeletedet, és úgy érezheted, te is képes vagy valami hihetetlen dolgot létrehozni.
Győzd le a félelmedet az üres oldalak iránt, és tapasztald meg az igazi kreativitást!
Ötödik nap


35. lépés - Willy Wonka, Willy Wonka


Ez a feladat minden bizonnyal Willy Wonka kedvence lehetne, míg a fogorvosok sírva lapoznának tovább. Én viszont Willy Wonka táborát erősítve úgy döntöttem, mindenféle nyalánksággal töltöm meg a rendelkezésre álló helyet. 
Semmiképp nem akartam DNS-től hemzsegő rágókat beragasztani, inkább maradtam a ceruzáimnál és a reklámújságoknál, illetve végül egy vajkaramellás papír is becsusszant. Vajkaramella, Jelly Bean, fánksereg, csokis-tejszínhabos cappucino, és fini pillecukor - a fogsorvasztás és kényeztetés teteje, egy cseppnyi mézzel édesítve. Hát kell ennél több? (Amennyiben igen a válasz, az üres helyek bővthetőek ám...)


36. lépés - Mamutok nyomában


Irulok-pirulok, de a látottakon nincs mit szépíteni, odafent bizony stabil támasztékkal áldottak meg, amolyan mamutos méretekkel. :D
A lenyomatok megvalósítását egyébként egyszerűen oldottam meg; magamban ujjongva, hogy már megint bekenhetem magam festékkel, jó alaposan befestékeztem az egyik talpamat először piros, majd narancssárga festékkel, és miután ez megvolt, ráálltam a lapokra, jó alaposan odapréselve a praclimat. Az eredmény? Manny nyom az utókornak - és még ásni sem kell érte! :D


37. lépés - Reggeli Próféta


Drága mugli olvasók, bizony be kell vallanom, hozzánk rendszeresen megérkezik a Reggeli Próféta legfrissebb száma, így hát kézenfekvőnek tűnt, hogy egy ilyen, már-már varázslatos naplóba, mint ez, egy hasonlóan különleges újságból vágjak ki cikkeket.
Viccet félretéve, eszem ágában sem volt mindenféle unalmas politikai vagy botránycikkel rondítani a könyvemet, hogy aztán évek múltán, amikor felütöm ezt az oldalt, egy semmitmondó hírt lássak. Nem. Inkább kerestem Daily Prophet képeket, amiket kinyomtattam és beragasztottam. Többségüket rendes papírragasztóval rögzítettem, míg a feladatot takaró kép hátuljára két celluxot fogtam, hogy bármikor kivehető legyen. 

Nézzetek vissza holnap is, folytatjuk mesés kihívásunkat!
Megtetszett? Szerezz egyet te is!

Nyereményjáték


Egy kihívás nem igazi kihívás, ha nincs valami aprócska tétje! Tartsatok velem a napló kinyírásában, és augusztus végén kisorsolok egy szerencsés nyertest, aki gazdagabb lesz néhány dedikált könyvjelzővel és könyves relikviával.
Hogy ehhez mit kell tennetek? Szerezzétek be a Nyírd ki ezt a naplót! egy példányát, csináljatok meg belőle legalább egy feladatot, melynek fényképes bizonyítékát küldjétek el a www.dreamworld.books.blog@gmail.com e-mail címre, és extra pontokért kedveljetek néhány facebook és instagram oldalt.
Ha pedig augusztus végéig valamilyen oknál fogva nem sikerülne beszereznetek a naplót, sebaj. Egy szerényebb könyves relikviás csomag azok között is gazdára talál, akik megosztják a blog kihívásának bármely napját, és kedvelik a rafflecopterben látható oldalakat.
Fontos! Csak Magyarország területén belül tudok postázni, illetve a nyereményjáték teljesen független a kiadótól.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése