2020. április 21., kedd

Blogturné extra - Tökéletes (PLL 3.)



A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Hazug csajok társasága könyvsorozat harmadik része, a Tökéletes. Ennek örömére a Blogturné Klub három bloggere bemutatja a négy régi barátnő - Aria, Hanna, Spencer és Emily - történetének folytatását, valamint izgalmas extra tartalmakkal színesíti azt.
Kövessétek a turné állomásait, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.




Borítók a világ körül


Eredeti borítók - Három verzió is napvilágot látott, melyek bár stílusukban merőben eltérnek egymástól, témájukban, pontosabban a központi alak megjelenítésében nagyon is hasonlítanak.



Bajos csajok - A bolgárok (bal), dánok (középső), franciák (jobb), de még a németek is (az övék épp olyan, mint a dán verzió) ugyanarra a retró, számomra kissé Bajos csajok hangulatot idéző lánycsapatra tették a voksukat. A közös hasonlóságon túlmenően a dánoké és németeké ráadásul egyértelműen az eredeti borító hangulatát és képi világát hivatott visszaidézni.



Barna lány(ok) - A cseheknél két fedlap is készült (bal és középső). Míg az első változat jobban passzol az eredeti stílusához, addig a második a régi, romantikus ponyvák hangulatát idézi. Ám ami mindkettőben, sőt a jobb szélen látható, minőségibb munkát igénylő finn képben is közös, az a barna hajú lány fókuszba helyezése.



Sorozatos - A hollandok (bal) és az olaszok (jobb) épp olyan szerencsésnek mondhatják magunkat, akárcsak mi, minthogy náluk is sorozatos képet kapott a kötet. Én a magam részéről mindkettőt imádom, de ha őszinte akarok lenni, az olaszokét egy kicsit jobban. Bízom benne, hogy ezt a képet valamelyik részhez majd mi is megkapjuk.



Amire nincs magyarázat - A hollandok (bal), horvátok (középső) és lengyelek (jobb) olyan oldalról közelítették meg a történetet, amire igazából szavak sincsenek. Legfeljebb annyi, hogy a hollandok számára felüdülést jelenthet a fentebbi, sorozatos kiadás, míg a lengyelek annak örülhetnek, hogy legalább a szimbolika működik...



JAJ - A szlovák (bal) és thai (jobb) kiadások magukért beszélnek. Jaj.





Nyereményjáték



Mostani játékunk során a sorozat szereplői után nyomozunk. Minden állomáson láthattok egy azonosító kártyát, amiről sajnálatos módon kikopott a fénykép, és összekeveredett rajta a név. Arra kérünk benneteket, segítsetek nekünk kitalálni, kiket is rejtenek ezek az igazolványok.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!






Nézzetek be a többi állomásra is

Blogturné Klub
04/19 Spirit Bliss Sárga könyves út
04/21 Dreamworld - Borítók
04/23 Spirit Bliss Sárga könyves út - Idézetek
04/25 Sorok között
04/27 Dreamworld
04/29 Sorok között - Sorozat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése