2020. augusztus 10., hétfő

Blogturné extrák - Perfekcionisták



A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában egy újabb lebilincselően izgalmas és borzongató regény érkezik a Pretty Little Liars könyvek szerzőjétől.
A Perfekcionistákról a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, és ha szerencsés vagy, a könyv egy példányát is megnyerheted.



Idézetek


Rózsák - A Perfekcionisták borítói többnyire két vonalon mozognak, ebből az egyik - és talán legnépszerűbb - a rózsa motívum. Az angolok (1. sor bal és középső), a csehek (1. sor jobb szélső), a katalánok (2. sor bal) és a lengyelek (2. sor jobb) is emellé tették le a voksukat, olyannyira, hogy még a kék és fehér háttér tekintetében is nagy az egyetértés.
Nekem személy szerint az első angol, valamint a cseh verzió nagyon bejön... de inkább a Rómeó és Júliához tudnám elképzelni őket, mintsem ehhez.




Filmes - A rózsás borítók mellett nagy népszerűségnek örvend a filmes fedlap. Hozzánk hasonlóan az angol (bal szélső), román (középső), olasz (jobb szélső), és holland kiadáson is a sorozat ikonikus plakátja látható - némi elhelyezésbeli eltéréssel.
 


Kakukktojás - A spanyolok voltak az egyedüliek, akik a többi kiadástól eltérően valami egészen újjal és merésszel rukkoltak elő. Bár nem az övék lett a legszebb terv, mégis tökéletesen sikerült visszaadniuk a történetet: a háttér színének köszönhetően megjelenik a csajos hangulat, míg a véres, tortába döfött kés egyértelműen a gyilkosságot szimbolizálja.





Nyereményjáték


A Könyvmolyképző Kiadónál hagyományosan filmes borítókkal jelentek eddig meg Sara Shepard regényei. De ismered az eredeti borítókat is?
A mostani játékunk egyszerű: minden állomáson találsz egy borító-részletet az írónő valamelyik művéből, a feladatod, hogy beírd a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy melyik regény borítójából vágtuk ki a képet. Ne feledd, a google mindig segít ;)
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!






Nézzetek be a többi állomásra is

08/06 Sorok Között
08/08 Spirit Bliss Sárga könyves út
08/10 Dreamworld - Borítók
08/12 Sorok Között
08/14 Dreamworld
08/16 Könyv és más

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése