2020. augusztus 6., csütörtök

Ismerd meg a Kontroll szereplőit!



Hamarosan ismét részese lehetünk a dögös rockbanda, a Kill John mindennapjainak, ugyanis a Könyvmolyképző Kiadó elhozza nekünk a VIP sorozat második részét idén júliusban. A Kontroll főszereplője ezúttal nem az együttes egyik tagja lesz, hanem menedzserük, Gabriel Scott, azaz Scottie. Az eddig mindig elképesztő önuralommal rendelkező férfi életét egy pillanat alatt felkavarja Sophie, amikor betoppan az életébe.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, tartsatok a turné bloggereivel, és játsszatok a könyvért!



Ismerd meg a Kontroll szereplőit!


Gabriel

"Egy tésztaképű, őszülő arisztokratára számítottam, de az ő bőre napbarnított, szénfekete haja eltakarja a szemöldökét. Formás, mogorva ajkait ingerülten összeszorítja, és a homlokát ráncolva mered a kezében tartott magazinra."

"Férfias szépsége teljes erejével csap le rám.
A szeme tengerkék. Sűrű, sötét szemöldökét összeráncolja, az arckifejezése vihart jósol."

"Milyen isteni az illata – drága kölni és finom gyapjú keveréke."

"Valószínűleg száznyolcvan centinél is magasabb, a lába hosszú és erős, sötétszürke nadrág feszül rajta.
Jézusom! Kötött mellényt visel: galambszürke és körülöleli a felsőtestét. Teljesen nevetségesen kellene kinéznie benne, de nem… Csak kiemeli erős karját. Azok az izmok valósággal feszegetik legombolós nyakú, fehér inge határait. Nem igazság!
A válla annyira széles, hogy a hatalmas első osztályú ülés kicsinek tűnik tőle, de magas és szikár. Gyanítom, hogy a finom és elegáns ruházat alatt megbúvó izomzat is nyálcsorgató lehet. A fene vinné el!"

" - (...) Különben is, a szépséged olyan, mint valami fegyver. Elkábítod az áldozataidat, mint egy vámpír. Azon se lepődnék meg, ha ragyognál a napfényben.
– El se hiszem, hogy egy olyan nővel vitatkozom, aki az Alkonyatra hivatkozik
.– Tudod, hogy az Alkonyatra hivatkozom. Ez a tény arról árulkodik, hogy fanatikus Edward rajongó vagy.
Gabriel hangosan és gúnyosan felhorkan.
– A Jacob-csapatot erősítem."

"Sosem folytatok hosszas beszélgetéseket idegenekkel, különösen nem kiszámíthatatlan, cserfes, pimasz nőszemélyekkel. Összebújni pedig végképp nem szoktam senkivel."


Sophie

"(...) az útitársam az ördög maga.
(...)
Ez a példány úgy néz ki, mintha az ötvenes évekből érkezett volna – angyali arca körül platinaszőke haj örvénylik, hatalmas barna szeme és hihetetlenül vörös ajka van. Az alakja homokórára emlékeztet, bár minden tőlem telhetőt megteszek, hogy figyelmen kívül hagyjam ezt a tényt.
A mellét viszont egyáltalán nem könnyű nem észrevenni. Valahányszor megszólal, a dús halmok úgy ficánkolnak, mintha önálló életük lenne. Tekintve, hogy ez a furcsa, nagyszájú teremtés soha nem tart szünetet beszéd közben, az a veszély fenyeget, hogy teljesen a fantasztikus, dupla D-snek tűnő idomok hatása alá kerülök.
Szent ég! Egyre csak fecseg. Mint valami rémálomszerű Gruffacsór, akinek az egyetlen célja az, hogy az őrületbe kergessen."

"– Szőke vagyok.
 – Látom – feleli rezzenéstelen arccal.
– Úgy értem, természetes szőke. Ezúttal néhány árnyalatnyival világosabbat választottam. Múlt héten még kék volt a hajam."

 "A profilja, ami jól kivehető szürke mellényemmel a háttérben, valóságos tanulmánya a kecses görbületeknek, a finom lejtőknek és a nőies vonalaknak. Nem csupán kellemes, hanem édesen szép. Mégis a bőre az, ami megragadja a tekintetemet. (...) De Sophie Darling bőre igazán gyönyörű. Mert ragyogó, rendkívül bársonyos és finom, teljesen makulátlan. Krémesen aranyló színe a vajas kekszére emlékeztet. Persze Sophie minden porcikája valami édes finomságot juttat eszembe: csábító, de alapjában véve káros az egészségre."

"Most, hogy új nap virradt, egy hatvanas évek stílusában készült, türkizzöld, háromnegyedes ujjú etui ruhát viselek. Fekete gombok díszelegnek rajta az egyik oldalon le egészen a combomig, és egy kis kacér, fekete fodor táncol az alján. Fekete, törpesarkú cipőt választottam hozzá, a hajamat pedig kontyba tűztem.
Választhattam volna valami konzervatívabbat is, de az hazugság lenne. Nem vagyok konzervatív, soha nem is leszek az. És különben is, ha Brenna James alkalmaz, és én fogom irányítani a közösségi média kampányát, valamint én leszek a fotósa, akkor legtöbbször úgyis inkább farmerben szaladgálok majd, mint bármi másban."


Kill John banda

"A legnagyobb rockbanda a világon. Végigfuttatom rajtuk a tekintetemet. Az arckifejezésük változatos: a szívélyes fogadtatástól az enyhe kíváncsiságon át a szexuális érdeklődésig van ott minden. Rye Peterson, a basszusgitáros, rendkívül izmos és kisfiúsan jóképű, nyíltan vigyorog rám. Whip Dexter, a dobos udvariasan biccent. Jax Blackwood, a hírhedt gitáros és néha énekes pedig a kíváncsi, bár nem tűnik különösebben izgatottnak.
Elkapom a tekintetemet zöld szeméről, a rosszullét kerülget, és bizonytalanul állok a lábamon. Aztán ott van még Killian James. Sötét haj, sötét szem, komor arckifejezés."


Brenna

"Annyira elmerülök a szégyentelen hallgatózásban és a Gabriellel kapcsolatos spekulációimban, hogy észre sem veszem a divatosan öltözött lányt, amíg az asztalomhoz nem lép, és ki nem húzza az egyik üres széket.
– Helló! – szólít meg. – Brenna vagyok. Vagy Brian. – Elneveti magát. – Scottie mondta, hogy a titkos alteregóm lebukott.
Brenna James magas, karcsú és rendkívül szép a mézvörös hajával, amit egyszerű lófarokba kötve visel. Egy gyönyörű, rézszín kosztüm van rajta türkizkék magassarkúval."





Nyereményjáték



A játék során minden állomáson olyan könyvek borító részletét fogjátok megtalálni, amelyek szereplői zenészek. A feladat, hogy kitaláljátok, melyik könyvről van szó, és beírjátok a könyv szerzőjének nevét és címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!





Nézzetek be a többi állomásra is

07/25 Betonka szerint a világ
07/27 Angelika blogja
07/29 Könyvvilág
07/31 Sorok Között - Idézetek
08/02 Sorok Között
08/04 Veronika's Readerfeeder
08/06 Dreamworld - Ismerd meg a Kontroll szereplőit!
08/08 Dreamworld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése