2020. augusztus 18., kedd

Jason Momoa színező



A Maxim Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Jason Momoa színezőkönyv, melyben több mint 35 rajz várja, hogy életre keltsék.
Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével, ismerjétek meg jobban Khal Drogo és Aquaman megformálóját, és vigyétek haza a könyv egy példányát.


Jason Momoa színező
Kiadó: Maxim Kiadó
ISBN: 9789634993490
Oldalszám: 80 oldal
Illusztrálta: Maurizio Campidelli

Fülszöveg:
Egy színező, amibe tuti belezúgsz!
Éld át minden vad vágyálmodat Jason Momoával! A Crush & Color: Jason Momoa egy csodálatos színező, mely maga az ábrándjaid gyűjteménye lesz. Mélyülj bele a több mint 35, teljesen egyedi, kézzel rajzolt képbe Jason Momoáról, a vízben, földön és a világ tetején egyaránt! Hajózzatok a naplementében, csodáld meg lenyűgöző erejét, miközben megmássza egy hatalmas szirt oldalát, és élvezd ki vele a meghitt pillanatok gyönyöreit a fantasztikus oldalakon! Színezd szebbé a napjaidat, miközben hagyod, hogy magával ragadjanak az ábrándok és a zabolátlan férfiasság forró megnyilvánulásai!
• Hagyd, hogy a több mint 35, csodás Jason Momoa-pillanat teljesen megigézzen!
• Lépj be a világba, melyben Jason Momoa a TE álmaid napja és csillaga!

Saját véleményem:
El se tudjátok képzelni, mióta vártam, hogy valahogy becsempészhessem ide Momoát! Egyszerűen imádom ezt az embert, a lazaságát, a humorát, az egyszerűségét, és azt, ahogyan az élethez áll. És hát oké, bevallom, a csomagolása se rossz. Tipikus eyecandy, olyan, aki miatt órák hosszát lehet csorgatni a nyálunkat.
Mindezeket alapul véve, nem is volt kérdés, hogy be kell szereznem az ő főszereplésével készült színezőt, amit a Maxim Kiadó volt kedves elhozni nekünk (ezúton is örök hálám nekik).

A színezőben összesen harmincöt Momoát ábrázoló illusztráció kapott helyet, melyek többsége ugyan fiktív jelenetekben örökíti meg őt, ám akad közöttük néhány, mely valós hobbijait helyezi fókuszba: ilyen például a falmászás, fejszedobálás, gitározás, motorozás vagy a hawaii-i élet.
Maguk a rajzok amúgy rendkívül kidolgozottak, részletgazdagok, az illusztrátor láthatóan valóban utánajárt, mik azok a kiegészítők, amik Momoához tartoznak, legyen szó ikonikus ékszereiről vagy ruhadarabjairól, egytől-egyig visszaköszönnek a lapokon. Tehát akár a valóságnak megfelelően is kiszínezhetjük kedvencüket. Ráadásul profi és kezdő ceruzaforgatók is egyaránt találnak a maguk képességéhez illő rajzokat, az egészen egyszerűtől a nagyon aprólékosig sokféle kép követi egymást ebben a gondosan tördelt kötetben. Mert bizony a kiadó még arra is odafigyelt, hogy az ábrák mindig csak a jobb oldalt töltsék ki. Ennek pedig én a magam részéről különösen örülök, hisz így véletlenül sem történhet olyan, hogy egy esetleges erőteljesebb eszközzel-színnel, ami átüt a másik oldalra, elrontjuk a hátoldalon lévő illusztrációt.
A gyűjtemény tehát tökéletes, egyetlen hibájaként talán azt tudnám felróni, hogy az arc nem mindig hasonlít, de úgy gondolom, ez olyasmi, ami bőven belefér egy színezőbe. Ezt leszámítva azonban, nagyon izgalmas, nem mellesleg egyedi színezőről beszélhetünk, ami lehetőséget ad arra, hogy mi, rajongók eltölthessünk néhány kellemes órát kedvencük társaságában, míg a testét vagy az őt körbeölelő világot színezzük. A rövid képleírásoknak hála pedig akár álmodozhatunk is egy-egy fiktív jelenetről vele...

Mindent egybevetve örülök, hogy a kiadó mert nyitni egy ilyen vicces, de kreatív típusú könyv felé is, ezzel bebizonyítva, hogy igenis van még potenciál a színezők világában. Az átlagtól eltérően ezt nem kell túl komolyan venni, mivel elsődlegesen nem arra hivatott, hogy az ember művészi érzékét fejlessze, célja sokkal inkább a szórakoztatásban és kikapcsolásban keresendő. Mókás, mégis csodálatos gyűjtemény ez, olyan, amit minden rajongó élvezettel forgat, színezget, miközben eltölt néhány felhőtlen órát Jason Momoa társaságában.


Pontszám: 5/5
Kedvenc rajz: könyvtáras, ágyas, kádas, falmászós
Negatívum: itt-ott bénácska a feje (főként a motorosnál)
Borító: 5/5
Sorozat: Crush & Color, önálló




Nyereményjáték


Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek Jason Momoát. Nem a színészt, hanem az amögött rejlő embert.
Minden állomáson találtok egy kérdést, két lehetséges válasszal, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a helyes válasz számát beírni a rafflecopter megfelelő sorába.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


Jason Momoa imádja a testmozgást. Milyen sportot űz az alábbiak közül?
1) Falmászás           2) Gördeszkázás






Nézzetek be a többi állomásra is

08/18 Dreamworld
08/20 Könyv és más
08/22 Kelly & Lupi olvas

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése