2014. augusztus 26., kedd

Helena S. Paige - Egy lány belép a bárba


Hódítanak a könyvpiacon az erotikus könyvek, ám a Libri Könyvkiadó ebben a műfajban is tud újat mutatni. Valószínűleg minden lány ábrándozott már arról, hogy ő annak a bizonyos erotikus regénynek a főszereplője, amit éppen olvas. Nos ez az álom közelebb van, mint gondolnánk!

Az Egy lány belép a bárba könyv segítségével az olvasó alakíthatja a történetet, úgy ahogy neki tetszik. Ismerkedj meg ezzel a formabontó olvasmánnyal, és kalandozz egy estét a főszereplő lány bőrébe bújva úgy, ahogy te szeretnél. Forró együttlét egy híres rocksztárral? Esetleg egy galéria bemutató egy érdekes fotóssal? Netán forró flört a szexis pultosfiúval a bárban? Minden rajtad múlik! Kalandra és kockázatra fel!


Helena S. Paige - Egy lány belép a bárba

Kiadó: Libri Kiadó
ISBN: 9789633102619
Oldalszám: 232 oldal
Fordító: Steiner Kristóf

Fülszöveg:
A legjobb barátnőd az utolsó utáni pillanatban mondja le a bulit, amikor te már ott állsz egy zsúfolt bár kellős közepén talpig díszben – egyedül. Pedig nem volt egyszerű menet, amíg megalkottad a tökéletes frizurát, a sminket, és kiválasztottad a megfelelő ruhát. Kár lenne veszni hagyni ezt az ígéretes estét…
Akkor, mi legyen? Vagy inkább: ki legyen?
Nekiállsz tequilázni a híres rocksztárral? A stílusosan elegáns, sármos milliárdossal ütöd el az időt? Vagy inkább az angyalarcú pultosfiú az eseted, akinek minden porcikája bűnre csábít? És mi van az izmos testőrrel, aki felajánlott egy fuvart a főnöke mesés sportkocsijával? Ha egyik lehetőség sem jön be, hazaérve még mindig becsöngethetsz a szexi új szomszédhoz…
Egy biztos: akárhogy is döntesz, feledhetetlen éjszakában lesz részed!
Ha pedig mohón belevetnéd magad mindegyik kalandba, nincs más dolgod, mint visszalapozni a könyv elejére.
Csak rajtad múlik, mi történik.
A te vágyaid. A te törvényeid. A te történeted.

Saját véleményem:
Aki rendszeres olvasója a blognak, az már tapasztalhatta, hogy az erotikus könyvek nem igazán esnek az én ízléskörömbe, de szökő évente megpróbálkozom velük. Jogosan merülhet fel tehát a kérdés, akkor mégis miért vágtam bele ebbe? A válasz igen egyszerű: azért mert jó bulinak találtam az interaktív könyv ötletét.
Egészen eddig a történetig nem is tudtam, hogy létezik ilyesmi, viszont az az elképzelés, hogy én, mint olvasó úgy alakíthatom a cselekményeket, ahogy csak akarom, megfogott.
Biztos, mindenki volt már úgy, hogy teljesen máshogyan döntött volna, mint az adott hősnő. Nos, ebben az esetben nem kell a homlokunkat csapkodni amiatt, hogy a regény főszereplője valami ostobaságot vagy nekünk nem tetsző dolgot csinál, ugyanis teljes mértékben a mi kezünkben van a gyeplő. És, ha nincs ínyünkre a dolog végkimenetele? Semmi gond! Egészen egyszerűen csak visszalapozol, és megpróbálkozol egy másik úttal.

"– Mindig így van ez. Folyton azt akarjuk, ami nem lehet a miénk – állapítja meg."

Amikor elsőnek a kezembe vettem ezt a gyönyörű kivitelű, nem mellesleg rettentően csajos és találó borítóval ellátott könyvecskét, nem tudtam mire számítsak. Vagy legalábbis arra biztosan nem gondoltam, hogy már a bugyit is nekem kell kiválasztanom. Abban a hitben éltem, hogy majd csak a pasik között válogathatok, de nem! Minden sorsdöntő dologban az olvasó a főnök.
A bugyikérdés után lelkesen lapoztam tovább, és ahogy haladtam előre, úgy egyre több és több lehetőség tárult fel előttem. Valahogy úgy képzeljétek el az egészet, mint egy édességboltban, ahol óriási a választék, és ti mindegyikre kíváncsiak vagytok... egyszerre. Csak itt cukorka és csoki helyett helyes, fiatal pultosfiút, milliárdos Goorge Clooney hasonmást, kigyúrt testőrt, híres rocksztárt, és egyéb, nők erotikus álmait megtestesítő pasit találtok. Sőt még egy leszbikus szál is helyet kapott benne.
Onnantól kezdve, ahogy felbukkannak az aktuális partnerjelöltek, tényleg minden az olvasón áll. Még a nagy esemény előtt is meggondolhatod magad, és elindulhatsz egy másik ösvényen. Ha viszont tovább mész, akkor vad pillanatok elébe nézel, és bizony nem mindenki az, aminek elsőre látszik. Ám szex az van benne dögivel. Az én ízlésemnek egy kicsit túl sok, és túl extrém is volt némelyik, de akinek bejön az ilyesmi, az garantáltan élvezni fogja. Persze azért akadnak benne ártatlanabb, kissé lightosabb részek is. És jó hír, hogy mielőtt igazán eldurvulhatnának az események, lelépsz. Nem is akárhogyan! Milliónyi lehetőséged van még az aktus utáni távozás után is.
Eleinte komolyan úgy éreztem, mintha ez a könyv nem 232 oldal lenne, hanem végtelen. Elképzelésem sincs, miként tudták az írónők így megcsavarni a szálakat. Ez már csak abból a szempontból is előny, hogy bármikor újraolvashatod, teljesen más sztorit kerekítve belőle.
Összességében tehát azoknak ajánlom, akik szeretik az erotikus történeteket, vagy szeretnének valami újat kipróbálni. Ezen kívül kikapcsolódásra, szórakozásra is remekül megfelel, és felér egy saját Bridget Jones sztorival, ahol nem csak Mark Darcy és Daniel Cleaver közül lehet válogatni.


Pontszám: 5/3,5
Kedvenc szereplő: pultosfiú, szomszéd srác
Kedvenc jelenet: tequilázás a bárban
Negatívum: extrém dolgok
Borító: 5/5




Melyik pasi illik hozzád?


Nagyobb méretért katt a képre




Nyereményjáték


Most lehetőséged van neked is megnyerned Helena S. Paige regényét, ha rájössz milyen szexis koktélok bújtak meg a blogturné különböző állomásain. Mindegyik koktél megtalálható a bárok itallapjain és főként a lányok kedvencei ezek. És nem csak a nevük miatt! :) A hozzávalók és a képek segíteni fognak, ha nem, ajánljuk a google keresőjét!


Hozzávalók:

  • 4 cl vodka
  • 2,5 cl barackos vodka
  • 8 cl narancslé
  • 5cl áfonyalé






Nézzetek be a többi állomásra is

08/22 Zakkant olvas - Kaland és kockázat könyvek
08/24 Deszy könyvajánlója - A folytatásról
08/26 Dreamworld -Melyik pasi illik hozzád? teszt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése