2019. november 6., szerda

Blogturné extra - A hajsza



Az Off-Campus sorozat véget ért, de szerencsére nem kell sokáig nélkülöznünk Elle Kennedy-t és a Briar hokicsapatát, hiszen új spin-off sorozatában visszatérhetünk a kampuszra. A Briar U sorozatában a hokis fiúk egy új generációját ismerhetjük meg, de a régi ismerősöktől sem kell teljesen búcsút vennünk. A hajsza hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, a történetben Summer és Fitzy szenvedélyes és szórakoztató párosáról olvashatunk. Ha szeretnétek nyerni egy példányt, akkor tartsatok velünk, és vegyetek részt a nyereményjátékban!




Borítók a világ minden tájáról


Az eredeti és a klón - A horvátok (jobb) ugyan nem tartották meg az eredeti borítót (bal), tervezéskor mégis egy ahhoz nagyon hasonló koncepcióval rukkoltak elő. A modell elhelyezése, karaktere, kéztartása, valamint ruhája is nagyon hasonló, ám ők a háttérben megjelenítették a hokis sráco(ka)t is. Alapvetően nem lenne rossz, de számomra a háttér színe és megjelenítése nem tetszik, nem passzol a lány árnyalataihoz.



Főszerepben  a szőke lányok - A Csehek (bal) és franciák (jobb) is megtartották az eredeti koncepcióban szereplő szőke lány ötletét, de egészen más módon használták fel. A franciáké szerintem kimondottan jó lett, megjelenik rajta a hoki, ötletes a sorozat és szerző jelölése, ráadásul még fiatalos is. A cseheké számomra nagyon tucat, és valamiért a hölgy sem szimpatikus.



Lányok másképp - Az olaszok (bal) és a lengyelek (jobb) sem távolodtak el a női alaktól, de egészen más módon értelmezték azt. Az olaszoké üde, fiatalos, jól néz, bár jómagam inkább egy ruhakatalógusban tudom elképzelni, mint Elle Kennedy borítóként, de összességében elégedettek lehetnek a minőséggel. Nem úgy, mint szegény lengyelek.



Szerelmespárok - Az oroszok (bal) és németek (jobb) inkább a párosra helyezték a fókuszt, de érdekes módon a két borító két teljesen különböző történetet sugall. Az egyik komolyabb, felnőttesebb, míg a másik kissé bohémabb, üdébb.
 


P. S. I Love You - A portugálok is inkább a párost helyezték középpontba, ők viszont az Utóirat: Szeretlek c. film plakátjának koncepciójára meglehetősen hajazó tervvel rukkoltak elő.





Nyereményjáték


A nyereményjáték az Off-Campus sorozathoz fog kapcsolódni. Minden állomáson találni fogtok egy idézetet, és azt kell kitalálnotok, hogy melyik szereplőtől származik, és a sorozat melyik részében hangzott el. Tehát egy nevet és az Off-Campus egy részének címét várjuk a rafflecopter doboz soraiba. Annyit segítünk, hogy mind a nyolc főszereplő neve benne lesz a játékban, illetve plusz egy valaki, aki A hajszában kap kiemelt szerepet. Sok sikert!
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk! 


“Szóval, mindent összevetve, a pénz nem minden. Tök mindegy, mennyire vastag valaki. Mindannyian ugyanúgy szenvedünk és ugyanúgy szeretünk. Egyformák vagyunk. Nem számít, kivel élsz vagy honnan jöttél. A jövődet te alakítod, és nagyon szeretném látni, a te utad hogyan alakul.”
 



Nézzetek be a többi állomásra is

10/27 Könyvvilág
10/29 Angelika blogja
10/31 Sorok Között
11/02 Deszy könyvajánlója
11/04 Sorok Között - Idézetek
11/06 Dreamworld - Borítók
11/08 Ambivalentina
11/10 Pandalány olvas
11/12 Dreamworld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése