2019. november 13., szerda

Blogturné extra - Hozományvadászok kíméljenek



A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából megjelent a hazánkban is kedvelt írónő, Sarah MacLean legújabb regénye, ami A szerencsejáték szabályai sorozat első kötete, ami a Tizenegy botrány egy herceg meghódításához regény világában játszódik.
Penelope és Michael története korán sem unalmas, gyere velünk és kövesd a blogturné állomásait, hogy jobban megismerhesd őket. Ha velünk játszol tiéd lehet a könyv egyik példánya.



Borítók a világ körül


Az eredeti és a klón - A görög (bal) és a spanyol (jobb) kiadás borítói ugyan az eredeti terven alapulnak - megjelenik rajtuk a báli ruhás lány, valamint a színházlépcső -, de esztétikailag jócskán alulmúlják azt.



Piros ruhás lányok - Az alábbi két tervben látszólag nem sok közös vonás van, míg a portugál (bal) borítón a hölgy mögött kastélykert látható, addig a török (jobb) verzió hölgyeménye egy lépcsősor előtt pózol. Ám egy közös mégis van bennük: a ruhájuk színe.



Klasszikus hangulat  - Az angol (bal) és a francia (jobb) tervek esetében a klasszikus, visszafogott stílust részesítették előnyben, ami remekül utal a történet zsánerére.



Drámai hölgyek - Mind a bolgár (bal), mind a román (jobb) borítón nagyon drámaian festenek a hölgyek.



Történelmi romantika - Az indonézeknél (bal) és az olaszoknál (jobb) is a klasszikus vonalat erősítették a tervezők, mindkét verzió hangulata, beállítása gyakori ennél a zsánernél.



Szürrealitás a köbön - Az orosz (bal), szlovén (középső) és vietnámi (jobb) kiadások egytől-egyig meglepően szürreálisak.





Nyereményjáték


Mostani játékunk nem egészen kapcsolódik a könyv közvetlen témájához, de mégis izgalmas - egy-egy történelmi romantikusból találtok idézeteket, amiket fel kell ismernetek és odaírni, hogy ki írta a könyvet. Ha nem ismertétek előtte őket, nézzetek utána, mert remek kis darabok.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


“A legnagyszerűbb dolog, ha az embert szereti valaki, és viszontszeretheti azt. Akik nem részesültek ebben, azok nem hisznek benne, pedig ez az igazság.”




Nézzetek be a többi állomásra is

11/05 Deszy könyvajánlója
11/07 Angelika blogja
11/08 Hagyjatok! Olvasok! - Idézetek
11/09 Betonka szerint a világ
11/10 Hagyjatok! Olvasok!
11/11 Olvasónapló
11/12 Insane Life
11/13 Dreamworld - Borítók
11/17 Dreamworld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése