2019. november 9., szombat

Blogturné extra - November 9



Újabb könyv érkezik novemberben Colleen Hoovertől a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A tehetséges írónő ezúttal is egy különleges szerelmi történetet álmodott meg, ráadásul nem mindennapi szerkezetben. Ha felcsigáztuk az érdeklődéseteket, tartsatok velünk, és játsszatok a November 9. három példányának egyikéért.




Borítók a világ minden tájáról


Az eredeti és a klónok - Az eredeti borító (1. sor, bal) alapkoncepcióját több országban is megtartották, kisebb-nagyobb módosításokkal. A dánok (1. sor, jobb) terve nagyon hasonló lett az eredetihez, ugyanaz a betűtípus, háttér, mindössze a szín, a számban látható városkép, valamint néhány apróság tér el, de ugyanez igaz a lengyelekére (2. sor, bal) is. Az olaszok puha (2. sor, jobb) és kemény (3. sor, bal) kötésű köteteinek terveinél már markánsabb eltérések is felfedezhetőek, de közel sem annyi, mint a mi, minimalistább verziónknál (3. sor, jobb).

 



Főszerepben a medál - Az angol (bal) és portugál (jobb) terveknél a szív alakú medálra került a hangsúly. Ám míg a portugál elég egyszerű, addig az UK verzió nagyon szép, romantikus.Szívesen látnám a polcomon.



Katalógus címlap - A bolgár (bal) és a francia (jobb) borítók látszólag nagyon különbözőek, számomra mégis mind a kettő reklámújság hangulatot áraszt. A bolgároké olyan, mint az IKEA katalógus egyik oldala, míg a francia leginkább írószerreklámnak tűnik.



Párok a középpontban - A makedónok (bal) és németek (jobb) nem bízták a véletlenre, ők a standard romantikus páros megjelenítése mellett döntöttek. Egyik sem tökéletes (szerintem), de a makedón egész cuki.



Kék, kék mindenütt - Angol verzióból fentebb láthattunk már egyet, de létezik másik is, mely jóval minimalistább a maga egyszerű kék hátterével és férfialakjával. Nem úgy az indonézeké (jobb), akik a fiatal Jégkirálynőt helyezték fókuszba.



Szaszkó Gabriella vs CoHo - A holland borító ismerős lehet a hazai könyvmolyok számára, még akkor is, ha színeiben kicsit másabb, mint a Szaszkó Gabriella regényének fedlapján látható képnél. Ebben a formában kissé filmplakát feelinget áraszt, de nekem bejön.





Nyereményjáték


A mostani játékunkban arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire ismeritek Colleen Hoovert és a munkásságát. Minden állomáson találni fogtok egy állítást az írónővel kapcsolatban, a feladatotok pedig az lesz, hogy megállapítsátok, hogy az állítás igaz vagy hamis, és beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Vigyázzatok, néhol a válaszok becsapósak lehetnek.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


Collen Hoovernek három lánya van.




Nézzetek be a többi állomásra is

11/07 Flora the Sweaterist
11/08 Sorok között
11/09 Dreamworld - Borítók
11/10 Könyvvilág
11/11 Sorok között - Extra
11/12 Fanni's Library
11/13 Deszy könyvajánlója
11/14 Sorok között - Kulisszák mögött
11/15 Csak olvass!
11/16 Readinspo
11/17 Never Let Me Go
11/18 Kelly & Lupi olvas
11/19 Dreamworld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése