2022. október 17., hétfő

Blogturné extra - Torn borítók


A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Jennifer L. Armentrout nagysikerű Wicked c. sorozatának folytatása, Torn - Szétszakítva címmel. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Ivy és Ren történetének folytatását, melyben kötelesség és túlélés, szív és ész viaskodik egymással.
Tartsatok velünk, kövessétek a turné állomásait és vigyétek haza a kiadó által felajánlott regény egy példányát.




Borítók


Ivy hasonmások - A spanyol (bal) és olasz (jobb) terveknél érzékelhetően "Ivy" került fókuszba. Legalábbis a vörös hajú lányok szerepeltetése ezt a célt szolgálhatta... minden más viszont rettentő fura és történetidegen. Látható, hogy az olasz verziónál legalább a jó összképre törekedtek, de a lányok így is nagyon műnek hatnak mindkét esetben. Legalábbis szerintem.




Szimbólumok - Mind a német (bal), mind a román (jobb) borítónál egyediségre törekedtek a kiadók, mellőzve az emberi alakokat, ami igazán dicséretes. Még akkor is, ha a végeredmény nem kimondottan esztétikus vagy történethű. Ti mit gondoltok?




Emberi alakok - A dánok (bal) és olaszok (jobb) - akiknél kétféle borítóval is megjelent a könyv - terveiben egyetlen dolog közös, mégpedig az emberi alakok használata. És nagyjából ennyiben ki is merül a dolog, figyelembe véve, hogy míg a román kiadó a szerelmespárra helyezte a hangsúlyt (nem sokat törődve a karakterek valódi kinézetével), addig a dánok megpróbáltak egy, az eredetire hajazó tervvel előrukkolni.




Nyereményjáték


Mostani játékunk során nem lesz nehéz dolgotok. Minden állomáson összekevertük egy-egy szereplő nevét, nektek pedig nincs más dolgotok, mint helyes sorrendbe rakni a betűket és az így kapott nevet beírni a Rafflecopter megfelelő sorába.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


REMLE




Nézzetek be a többi állomásra is

10/11 Dreamworld - Idézetek
10/13 Szaffi polca
10/15 Sorok Között - A filmről
10/17 Dreamworld
10/19 Sorok Között

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése