2021. december 11., szombat

Blogturné extra - Bízz újra!



A napokban jelenik meg Mona Kasten Újrakezdés sorozatának második kötete, a Trust Again – Bízz újra! a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A könyvben ezúttal Dawnnak és Spencernek kell legyőznie belső démonait, és megtanulni, hogyan bízhatnak egymásban és találhatják meg a boldogságot. Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket, tartsatok velünk, hiszen ebben a blogturnéban nemcsak a második, hanem az első részhez is hozunk értékelést és extra állomásokat. A turné végén pedig természetesen a Bízz újra egy példánya is sorsolásra kerül.




Borítók


Eredeti - A portugálok (bal) és a litvánok (jobb) megtartották az eredeti alapot, de itt-ott eszközöltek rajta egy némi változtatást. Míg a portugáloknál maradt a fekete háttér, és inkább a címmel, illetve a kép tükrözésével játszottak, addig a litvánok teljesen megváltoztatták az alapszínt.


Klónok - A spanyol (bal) és román (jobb) kiadónál meghagyták a sötét hátteret és az alapkoncepciót, de mind a két kiadásra az eredetitől eltérő szerelmespár fotója került. Mind a kettő aranyos, de valahogy egyik sem az igazi nekem.



Színes klónok -
Az előbbiekhez hasonlóan a szlovén (bal), szlovák (középső) és szerb (jobb) kiadásoknál is játszottak a stock fotókkal, de ezeknél már az alap háttérszín is módosításra került.
A szlovén verzión látható páros szerintem kifejezetten vonzó látvány, míg a középső engem erőteljesen emlékeztet Az ámbrafa fedlapjára. A szerb kiadás viszont... nos, őszintén szólva nekem az tabszolút bejön.



Különc - Az oroszok gondoltak egy merészet, és sutba hajítva az eredeti koncepciót teljesen új irányba indultak el. Az eredmény elgondolása meglehetősen minimalista lett (amivel önmagában nem lenne gond), ám a megvalósításról mindez már nem mondható el. Az arany nagyon domináns, vonzza a tekintetet. Hogy ez jó vagy sem, azt mindenki döntse el maga. :)





Nyereményjáték


A könyvünk főszereplője, Dawn novellákat ír, ezért a játékunk is ehhez fog kapcsolódni. Az állomásokon olyan könyvekből fogunk idézni, amelyeknek valamely szereplője író, a feladat pedig mindössze annyi lesz, hogy kitaláljátok, mely regényből származik az idézet, és beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába a könyv szerzőjét és címét.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


“Egy írónak nem lenne szabad saját magáról írnia, amíg készen nem áll rá, hogy minden egyes védőréteget kiiktasson a lelke és a könyve között. A szavaknak egyenesen a zsigerekből, húson és csontokon át kell kiszakadnia. A vallomás legyen szörnyű, őszinte, véres, talán kissé ijesztő, de legfőképpen nyílt, leplezetlen. Az önéletrajz, ami arra hajt, hogy az olvasó megkedvelje az írót, nem igazi önéletrajz. Kifordítva senki sem szerethető.”




Nézzetek be a többi állomásra is

12/06 Könyvvilág
12/07 Sorok Között - extra
12/09 Fanni’s Library - 1. rész értékelés
12/11 Dreamworld - extra
12/13 Fanni’s Library - extra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése