2021. december 13., hétfő

Blogturné extra - The Darkest Shadow könyvjelzők


A Könyvmolyképző Kiadónál már kapható az Origin sorozat várva várt folytatása, amiben Luc és Evie mellett más régi kedvencekkel is találkozhatunk. A kötetről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, egy szerencsés nyertes pedig meg is nyerheti a regény egy példányát.




Letölthető könyvjelzők


Mint minden könyvmoly, én is élek-halok a könyvjelzőkért: lehet szögletes, kerek, hosszúkás, mágneses, fém, fanartos, idézetes, bármilyen. Így hát Anikónak, a Csak olvass! bloggerének könyvjelzős projektjein felbuzdulva, arra gondoltam, készítek néhányat Jennifer L. Armentrout Luxen-Origin univerzumához, amit ti magatok is kinyomtathattok és elkészíthettek, ha szeretnétek. A legtöbbjük természetesen a most megjelent The Darkest Shadow - Legsötétebb árnyhoz kapcsolódik, de ahogy látni fogadjátok, akad itt Daemon és Hunter verzió is, illetve Katy ikonikus pólós idézete.
Ide kattintva tudjátok letölteni őket: első sor - egy, első sor - kettő, első sor - három, második sor - egy, második sor - kettő, második sor - három, harmadik sor - egy, harmadik sor - kettő, harmadik sor - három, negyedik sor - egy, negyedik sor - kettő









Nyereményjáték


Jennifer L. Armentrout sokunk egyik kedvence, hiszen az ő könyvei garantáltan kiragadnak minket a szürkébb hétköznapokból. Most eldől, hogy mennyire imádod az írót! Minden állomáson egy-egy kötetéből találsz idézeteket, a feladatod, hogy beírd az adott kötet címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


"– Majdnem elkaszált egy taxi. Ha arra vágysz, hogy ledöntsenek a lábadról, én örömmel jelentkezem önként a feladatra. Ígérhetem, hogy jól gerincre…
– Be se fejezd ezt a mondatot!
– Csak egy ajánlat volt.
– Hagyjuk!"




Nézzetek be a többi állomásra is

12/03 Könyvvilág
12/05 Dreamworld - Idézetek
12/07 Veronika's Reader Feeder
12/09 Sorok Között - Borítók
12/11 Szaffi polca
12/13 Dreamworld - Könyvjelzők
12/15 Fanni's Library

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése