2021. december 9., csütörtök

Ismert meg Colleen Hoovert!


A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Colleen Hoover nagysikerű regényének, az Maybe Somedaynek a folytatása. A Maybe Nowban visszarepülük Sydney és Ridge életébe, de ott lesz Maggie, Warren és Bridgette is.
Tartsatok velünk, ismerjétek meg a könyvet és annak szereplőit, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyereménykönyv egy példányát.




Ismert meg Colleen Hoovert!


forrás: Colleen Hoover facebook oldal
1) Colleen Hoover 2012-ben robbant be a köztudatba, amikor is az Amazonon keresztül publikálta első, Slammed c. regényét. Az internet népe-, valamint bloggerek által hamar terjedni kezdett a híre, olyannyira, hogy a Layken és Will története hónapokon belül felkerült a New York Times e-könyvek listájára. Mindezt úgy, hogy profi marketinget vagy reklámot kapott volna. Ezen felbuzdulva Colleen még év végén, magánkiadásként megjelentette a sorozat második kötetét, majd szerződést írt alá a Simons & Schusternél az Atriával.

2) A BookToknak köszönhetően idén kiemelkedően megnőtt a kereslet a könyvei iránt - kiváltképp az It Ends with Us - Velünk véget ér esetében. Hetente több mint 10 ezer példányt adnak el belőle.

3) Egy telefonos interjú során Colleen elárulta, mennyire meglepte jelenlegi vagyoni helyzete, és az, hogy a továbbiakban már nem kell azon aggódnia, miből fizeti majd gyermekei iskoláztatását, ugyanakkor meg is rémíti ez a helyzet. Ám a szó legnemesebb értelmében vett hétköznapiságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy férjével továbbra is esznek dobozos tésztát vacsorára ahelyett, hogy hiperszuper étterembe mennének.

4) Margaret Colleen Fennelként látta meg a napvilágot, és már kislánykora óta vonzotta az írói pálya.

5) Sikerei és a mögötte álló, nagy kiadó ellenére, mai napig előfordul, hogy magánkiadásként jelenteti meg egy-egy regényét, mint például a Verity-t.

6) 31 éves korában írta meg első regényét az írás iránti szeretete miatt, merő hobbiból. Abban az évben az édesanyja egy Kindle-t kapott karácsonyra, Colleen pedig szerette volna valahogy feltölteni rá az általa írt történetet. Nyomozásba kezdett, mígnem ráakadt az Amazon oldalán a magánkiadásos részre, ahova újév napján töltötte fel a Slammedet, Facebookon pedig jelezte a barátainak, hogy írt egy történetet. Direkt történetként, nem pedig könyvként hivatkozott rá. 

7) Az Amazon követőrendszerét használva figyelték férjével a fogyási adatokat: ami hat emberből villámgyorsan többszázra növekedett.

8) A Velünk véget ér ötletét a szülei kapcsolatából merítette. Noha Colleen még csak két éves volt, mikor édesanyja házassága véget ért, mégis szerette volna megtudni, min mentek keresztül szülei, és hogy egy olyan erős és független asszony, mint az anyukája, hogyan kerülhetett ilyen szituációba. Épp ezért az ő szemszögéből szerette volna elmesélni az egész történetet, megmutatva, hogy élte meg a nő ezt a kapcsolatot.
Bár Colleen számára általában a szórakoztatás a legfőbb cél, itt elsősorban a figyelemfelhívás motiválta.

9) Ha megkérdezik tőle, mi a sikere titka, mindig azt válaszolja, hogy nem tudja. Nincs varázslatos válasza vagy bevált receptje rá.

(forrás: https://abcnews.go.com)




Nyereményjáték


Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek a Maybe Someday szereplőit. Minden állomáson találtok egy idézetet, nektek pedig ninc smás dolgotok, mint megfejteni, kitől származhat.
Figyelem, a kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!


“– Te vagy az – mondja ki hangosan. – A szívem… téged akar.”




Nézzetek be a többi állomásra is

11/27 Könyvvilág
11/29 Szaffi polca
12/01 Veronika's Reader Feeder
12/03 Dreamworld - extra
12/05 Szaffi polca - extra
12/07 Sorok Között
12/09 Dreamworld - extra
12/11 Csak olvass! - extra
12/13 Csak olvass!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése